sirdawid Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 a Ty bedziesz maił postac główną Don Pedro dle la Rosa :icon_mrgreen: Wolę postać don juan de marco :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Jakie kangurki bo juz wczesniej chcialem zapytac ??? Szarpales strasznie motocyklem i "skakał Ci do przodu" :D a Ty bedziesz maił postac główną Don Pedro dle la Rosa :icon_mrgreen: Znaczy się on będzie Pedrosa? bo tak mi sie skojarzylo z MotoGP :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Szarpales strasznie motocyklem i "skakał Ci do przodu" :D aaaa o to chodzi :icon_mrgreen: bo za wczesnie zdielem ssanie i tak kical a dopieco co wyjechalem :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Wolę postać don juan de marco :icon_twisted: decyzję pozostawiam Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Jeszcze tylko niewolnicy Isaury brakuje :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 decyzję pozostawiam Tobie Za to ty możesz być José Maria Monteiro :icon_mrgreen: PS. musiałem się wgryźć w temat i to jest koleś z Niewolnicy Isaura :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Ło Matko! Zostawić Was samych na chwilę.... :biggrin: Doinformowałam się w temacie.... macie całkiem szerokie pole wyboru :icon_mrgreen: http://pl.wikipedia.org/wiki/Telenowela P.S. Dawid gdzie byłeś jak Cię nie było i dlaczego nie tu? :biggrin: Edytowane 18 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Za to ty możesz być José Maria Monteiro :icon_mrgreen: PS. musiałem się wgryźć w temat i to jest koleś z Niewolnicy Isaura :icon_biggrin: Jose (chose??) to jeszcze może wąsa zapuszcze?? ole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ło Matko! Zostawić Was samych na chwilę.... :biggrin: Doinformowałam się w temacie.... macie całkiem szerokie pole wyboru :icon_mrgreen: http://pl.wikipedia.org/wiki/Telenowela P.S. Dawid gdzie byłeś jak Cię nie było i dlaczego nie tu? :biggrin: Jak mnie nie było jak byłem ;) Zebyś nie była wyobcowana to też mam odpowiednie imie do Ciebie :icon_biggrin: np. María de los Ángeles 'Tita' de la Vega Hernández :icon_mrgreen: to jest z Marii z Przedmieścia albo Mercedes 'Mechita' Dugan de Juárez a to z młodzieńczej miłośći które wybierasz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Kluczyki dobrowolnie sam daje :biggrin: oj tam tylko raz sama zabrala... tak to daje daje :icon_mrgreen: Wolę postać don juan de marco :icon_twisted: przydzielanie postaci odbywac sie bedzie na spotkaniach wiec na nastepnym radze sie pokazac :icon_twisted: coby nie skonczyc jak Luz Marya :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 to jeszcze może wąsa zapuszcze?? ole... Śmiem protestować.... :icon_twisted: które wybierasz :biggrin: To ja wybieram Jimene Elizondo z Gorzkiej zemsty :biggrin: przydzielanie postaci odbywac sie bedzie na spotkaniach To kiedy? Przypominam, że za tydzień udaję się w środek wielkiego azjatyckiego "nic" (bez internetu, komórki i paru innych umilaczy życia w cywilizacji) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Śmiem protestować.... :icon_twisted: To ja wybieram Jimene Elizondo z Gorzkiej zemsty :biggrin: To kiedy? Przypominam, że za tydzień udaję się w środek wielkiego azjatyckiego "nic" (bez internetu, komórki i paru innych umilaczy życia w cywilizacji) :cool: wasza znajomosc telenowel powala mnie na kolana... szacun normalnie :icon_mrgreen: :buttrock: a kiedy?? hmm... niedziela? znacz sie ta albo nastepna sobota???i nie marudz od razu ze sobota odpada bo na samolot zaspisz :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Śmiem protestować.... :icon_twisted: Czemu protesty, na zdjęciach widziałem ze ma odpowiedni strój to niebiesko czerwone przypominające jakiś drelich roboczy to zapuści wąsy weźmie te uszy co robią furorę i możemy jechać do domu dziecka w niedziele. Dzieciaki pewnie z tydzień beda sikać ze śmiechu :biggrin: he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Czemu protesty, na zdjęciach widziałem ze ma odpowiedni strój to niebiesko czerwone przypominające jakiś drelich roboczy to zapuści wąsy weźmie te uszy co robią furorę i możemy jechać do domu dziecka w niedziele. Dzieciaki pewnie z tydzień beda sikać ze śmiechu :biggrin: he he Stanowczość mojego protestu rośnie ......... :icon_twisted: wasza znajomosc telenowel powala mnie na kolana... szacun normalnie :icon_mrgreen: :buttrock: Cały dzień intensywnie się doszkalaliśmy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsz Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Cały dzień intensywnie się doszkalaliśmy :biggrin: Ciekawi mnie ile tego obejrzałaś w pracy na doszkalaniu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi