Kati Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ooooooo :eek: Ale ..... w dupkie ? :icon_razz: Trzeba Pani Prezes zapytać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 No przeciez zapytalem :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Widać mało zachęcająco :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Jak sie spotkamy zapytam bardziej otwarcie i ..... zachecajaco :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 A obmyśliłeś już jak zneutralizujesz Piotrka? :biggrin: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Na razie mysle .......... nad Michałem :icon_mrgreen: Piotr musi poczekac :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Będę bronić niczym lwica :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Na razie mysle .......... nad Michałem :icon_mrgreen: Piotr musi poczekac :buttrock: Majkel myślałem że wolisz kobiety...a tu taka deklaracja :banghead: :eek: Odważnie jak na kogoś kto jeździ czopkiem..... P.S Majkel a wybierasz sie na Dalibora do domu dziecka?? :smile: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Majkel myślałem że wolisz kobiety...a tu taka deklaracja :banghead: :eek: Odważnie jak na kogoś kto jeździ czopkiem..... P.S Majkel a wybierasz sie na Dalibora do domu dziecka?? :smile: widac czopek pod tylkiem mu nie wystarcza :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 widac czopek pod tylkiem mu nie wystarcza :icon_mrgreen: No przecież Majkel już się dopytywał o inną opcję :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 No przecież Majkel już się dopytywał o inną opcję :icon_mrgreen: Tak ......... z lwica w tle :icon_mrgreen: Majkel a wybierasz sie na Dalibora do domu dziecka?? :smile: 19-20 jestem w Borkach :crossy: :flesje: W tych Borkach :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Tak ......... z lwica w tle :icon_mrgreen: Oooooo jakaś nowość :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 spamiarze.... Pani Prezes w pracy siedzi czasem :biggrin: wysoce niechętnie ale siedzi :icon_evil: majkel no ja widze ze czopki to na uspokojenie musza byc skoro chcesz mi mensza neutralizowac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Spoko, Twojego Piotra zostawiam w spokoju :icon_mrgreen: Oooooo jakaś nowość :icon_mrgreen: Zadna nowosc ..... lubie pazurki na plecach :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Spoko, Twojego Piotra zostawiam w spokoju :icon_mrgreen: :icon_razz: to z kim walkę planujesz?? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi