Kati Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 kurcze... cos mnie ominelo?? A kto ich tam wie co na tym poboczu robili :icon_mrgreen: cóż, byłem w błędnym przekonaniu, że do Kazimierza nie jedzie się przez Zakopane.... ;) Ty jeszcze wielu rzeczy nie wiesz :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer_997 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 (edytowane) W Płocku było super. Pojechałem z kolegą i koleżanką w 2 motocykle. Połączyłem koncerty metalowe ze zlotem motocyklowym (wydzielony parking + jakieś debilne konkursy ;)) .Od cholery ludzi - pod sceną wolna amerykanka tudzież wyżymaczka - udało mi się przepchać do barierek - kolega ze znajomą wymiękli. Skórę miałem gdzieniegdzie białą od soli z potu otaczającej mnie hołoty - dobrze, że się zmyło LOL Plaża to fajna sprawa- miałem pełno piachu we włosach i na spoconej skórze, jak kogoś na ręce wzięli ;P PS- kolega zostawił kluczyki do motocykla w zamku kufra- nic się nie stało. Idzie ku lepszemu, albo nikt nie zauważył :) Edytowane 13 Września 2009 przez Slayer_997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Majkeeeel ..... where are Juuuuuu ........ :biggrin: Ha, nie moglem sie powstrzymac i jeszcze dzisiaj stwierdzilem ze sie zamelduje po powrocie. Wlasnie wrocilem z dziwnych wojazy tu i owdzie :eek: Nim zdarzylem dojechal do Warszawy, przestalo padac a na motobajzlu spotkalem silna ekipe z ktora wyruszlismy .... w nieznane :crossy: :clap: Genenarlnie bylo fajnie i dzieki za poznanie nowych ludzi :buttrock: :notworthy: a tak swoja drga gdzie szuj i majkel???? Pewnie juz pijaniu po motobajzlu :buttrock: Specialnie dla Naszych Pieknych Pan ..... melduje ze zyje i wcale kac nie za bardzo meczy :evil: :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Zdjęcia :icon_mrgreen: http://picasaweb.google.pl/Angel.of.Darkness82/12092009# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) A to to co ??? http://picasaweb.google.pl/Angel.of.Darkne...903165144488242 Reszta majkela jest malo fotogeniczna i nie byla obiektem zdjec :icon_mrgreen: Tyle Yubus Ci wystarczy :icon_razz: Edytowane 14 Września 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 A to to co ??? http://picasaweb.google.pl/Angel.of.Darkne...903165144488242 Reszta majkela jest malo fotogeniczna i nie byla obiektem zdjec :icon_mrgreen: Tyle Yubus Ci wystarczy :icon_razz: potwierdzam, to był majkel + jakis śmieszny Pan nalewacz Paiwa ze stacji w Parzęczewie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 to gdzie zbiorka?? Tu: http://picasaweb.google.pl/majkel.franek/KazimierzDolny# Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Majkel ładny kombiak :biggrin: Prawie jak na przecinaka ....... he he he Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 No tak, był też foty bez kombiaka.... pewnie dla tego 80% nie przeszło cenzury :eek: a działo się sporo :icon_twisted: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 No tak, był też foty bez kombiaka.... pewnie dla tego 80% nie przeszło cenzury :eek: a działo się sporo :icon_twisted: Błażej milcz..... :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) W sumie patrząc na foty, to nudy jak flaki z olejem. No cóż, to tylko skromna grupa pod wodzą Chaosu a nie owiany aurą nieśmiertelnej sławy M.G.S. :notworthy: :flesje: Edytowane 14 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 W sumie patrząc na foty, to nudy jak flaki z olejem. Ty zawsze taki marud i malkontent?? :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Majkel ładny kombiak :biggrin: Zajebioza, dzieki :icon_mrgreen: Ostatni krzyk mody :buttrock: W sumie patrząc na foty, to nudy jak flaki z olejem. Bo My to zapie**alamy i smigamy a nie lansujemy sie przed blyskami fleszy ..... jak MGS :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dzień bez spamu dniem straconym :biggrin: Adaś dawaj zdjęcia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 na zdjęciach widać ,że fajnie się bawiliście. :clap: żałuje że mnie nie było :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi