blazej33 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 I o to chodziło. Wreszcie ktoś z "cojones" ogarnął temat.... :notworthy: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Majkel czeka gdzieś przy moście za Górą Kalwarią :biggrin: ... będziemy dzwonić Nie gdzies, ale .......... na trasie 80 za Ostrówcem przed Piotrowicami jest skrzyzowanie .... Tam bendem :crossy: :buttrock: To pewnie gdzies na 11.00 bedziecie, co ? Edytowane 11 Września 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) a ty lecisz ,że się tak dopytujesz :icon_razz: nieee spamuje ;d Zobaczymy Zobaczymy ... :icon_twisted: chyba, że nie chcecie Na 15.00 w KD? Edytowane 11 Września 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Na 15.00 w KD? Znaczy sie Kazimierz Dolny ?? Czlowieku, szybciej :crossy: Dwie godzinki max :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Znaczy sie Kazimierz Dolny ?? Czlowieku, szybciej :crossy: Dwie godzinki max :crossy: Ło żesz ... 2 godz. max?? :icon_mrgreen: Ja dopiero wieczorem będę wolny :icon_evil: o ile się wybiorę ... :banghead: Tak KD Kazimierz Dolny "Piwo" jakie? Lech, Warka, Tyskie? oczywiście zimne :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Nie gdzies, ale .......... na trasie 80 za Ostrówcem przed Piotrowicami jest skrzyzowanie .... Tam bendem :crossy: :buttrock: To pewnie gdzies na 11.00 bedziecie, co ? Oznacz to miejsce jakoś na mapie.... plizzzzzzz :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja dopiero wieczorem będę wolny :icon_evil: o ile się wybiorę ... :banghead: Masz telefon, to zadzwonisz i wtedy :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Masz telefon, to zadzwonisz i wtedy :flesje: A jak odbierze i usłysze kobiecy głos?? :icon_twisted: Edytowane 11 Września 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Oznacz to miejsce jakoś na mapie.... plizzzzzzz :crossy: :buttrock: Tu: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...0.441513&num=10 A jak odbierze i usłysze kobiecy głos?? :icon_twisted: To wtedy wiesz juz ze jestem z Kati :icon_razz: Edytowane 11 Września 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) OGŁOSZENIE PARAFIALNE: Zbiórka godzina 9:00 pod McShitem na Świętokrzyskiej Wyjazd 9:15 Zbiórka dla części wycieczki z Pragi (towarzystwo zebrane pod MC dojedzie w to miejsce): godzina 9:30 stacja Shell na Wale Miedzeszyńskim : http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&...29&z=16&iwloc=A Siusiu, batonik, tankowanie... Wyjazd 9:45 Majkel czeka tu: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...10&ie=UTF8&z=11 AMEN To wtedy wiesz juz ze jestem z Kati :icon_razz: A co ja Twoja sekretarka jestem? :icon_twisted: :icon_mrgreen: P.S. Koniec spamu bo się konkrety znowu rozmyją.... :icon_twisted: Edytowane 11 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Pytanie : Kto deklaruje wyjazd :icon_question: :bigrazz: OGŁOSZENIE PARAFIALNE: AMEN A co ja Twoja sekretarka jestem? :icon_twisted: :icon_mrgreen: Pomażyć zawsze można :icon_mrgreen: BUUUUU Edytowane 11 Września 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Pytanie : Kto deklaruje wyjazd :icon_question: :bigrazz: Kurna, młodzież, pobudka !!! 1. Ja 2. Kati :icon_razz: 3. Chaos 4. 5. 6. 7. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 kurcze, juz lista obecnosci to jest chyba trzecia, miejsc zbiorek bylo tyle ze cala Polske bysmy zwiedzili. ja jeszcze jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 No i sprawca calego zamieszania sie w koncu odezwał :icon_twisted: Tez jedziesz ?? :icon_mrgreen: To sie dopisuj do listy :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) 1. Majkel 2. Kati :biggrin: 3. Chaos :biggrin: 4. Slayer (chyba) 5. Manka 6. Adasiek 7. Blazej33 8. Miejsca zbiórek pozostaną już bez zmian, Adaś bez nerwów :biggrin: Ja czuwam :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Edytowane 11 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi