oscar Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ja juz nie ogarniam tego co sie tu dzieje. Normalnie jak brazylijska telenowela - romanse, klotnie i duzo dlugich dialogow nie niosacych zbyt wiele tresci. Ja niestety z wami w weekend nie pojade, ale moze ktos dzisiaj wieczorem ma ochote posmigac po W-wie troszke? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Hmmm.... Groupies mówisz? :icon_mrgreen: Nieeee ja wole swój domowy trójkącik :icon_twisted: Ja, Kot i ...... :wink: aallleeee TTyyy nieee maaszz kotaaa!!!!!! :icon_twisted: Po 2: Ten typ tak ma :bigrazz: Po 3: Mam dziś dobry dzień więc dla Ciebie też będę miła :biggrin: ad 2.ten typ to ma RÓŻNIE :icon_mrgreen: :buttrock: ad 3. i to dzieki czemu??? wystarczy słuchać Chaosu :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Przepraszam, że ja tak zupełnie nie w temacie, który rozpłynął się już we wszystkie możliwe strony, a ja tylko w nudnym temacie sobotniego wyjazdu :bigrazz: Czy do Kazimierza wybierają się jakieś armaturki, czy tylko szybsze sprzęty? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Kurcze to wy jeszcze nie pojechaliście. Jazdy na 90min w jedną stronę, chodzenia i jedzenia parę chwil, a Ci się umawiają od sierpnia. :bigrazz: cała frajda z forumowej integracji :icon_mrgreen: na miejscu wymyśli się specjalne zabawy do owego zaznajamiania sie :icon_twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Szkoda że Kati nie ma kota, mszę byśmy zrobili :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ale może ma futerko. :biggrin: Ma widziałem na NK :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Z tego co mi sie obiło o uszy to w weekend 18-20 ma być jakiś Festiwal Piwa czy cuś ..... może na to zdążycie ..... buhahahahahahahahahahahahahahahahaha p.s. Majkel ..... juz wyjechałeś? :cool: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 no to ode mnie 260 post o niczym :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 aallleeee TTyyy nieee maaszz kotaaa!!!!!! :icon_twisted: Stanowcze dementi... kot jest, chwilowo mieszka pod innym adresem :bigrazz: Kurcze to wy jeszcze nie pojechaliście. Jazdy na 90min w jedną stronę, chodzenia i jedzenia parę chwil, a Ci się umawiają od sierpnia. :bigrazz: Nie martw się, dojedziemy.... przywiozę Ci pocztówkę :icon_mrgreen: no to ode mnie 260 post o niczym :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: A za chwilę wparuje Majkel i powie, że przecież same konkrety :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 A za chwilę wparuje Majkel i powie, że przecież same konkrety :icon_mrgreen: zgadza się, sam konkretny spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 zgadza się, sam konkretny spam nie no jestem pod wrażeniem... ściągneliśmy tu nawet ojca Moderatora :D Klaudiusz może wybierzesz się z nami??? :icon_mrgreen: a na poważniej..moi państwo jest czwartek, zostały nam 2 dni do wyjazdu a nadal jest TOTALNY CHAOS ogarniamy to jakoś??? :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ogarniamy to jakoś??? :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Ten postulat przewija się od 2-3 stron :icon_twisted: Podpisuję się pod nim.... P.S. 100 lat, 100 lat Pani Prezes :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 TOTALNY CHAOS ogarniamy to jakoś??? :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Totalny Chaos to ja mam w pracy. Po co ogarniać ... Niech rośnie ku chwale :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 nie no jestem pod wrażeniem... ściągneliśmy tu nawet ojca Moderatora :D Klaudiusz może wybierzesz się z nami??? :icon_mrgreen: Niestety, lece w drugą stronę, pozatym za dużo ludzi i niebezpiecznie :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 nie no jestem pod wrażeniem... ściągneliśmy tu nawet ojca Moderatora :D Klaudiusz może wybierzesz się z nami??? :icon_mrgreen: a na poważniej..moi państwo jest czwartek, zostały nam 2 dni do wyjazdu a nadal jest TOTALNY CHAOS ogarniamy to jakoś??? :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: nie, nadal tworzymy haos wszystkiego naj naj naj z okazji 18 urodzin, juz pełnoletnia, eh jak te dzieci szybko dorastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi