rebel Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Co to jest LPU :icon_question: Chyba im chodzi o Puławy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Co to jest LPU :icon_question: to takie LPG dla motocykli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Widze ze potrafisz przekonac faceta do wyjazdu z Toba :icon_razz: A to miałeś jakieś wątpliwości? :icon_mrgreen: :icon_twisted: o której zbiórka w LPU i gdzie? :bigrazz: Dawid, nie ćpaj tyle :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 A to miałeś jakieś wątpliwości? :icon_mrgreen: :icon_twisted: Pewnie ze nie, ale ........... na sam koniec wyciagasz ciezka artylerie w postaci francuza :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Pewnie ze nie, ale ........... na sam koniec wyciagasz ciezka artylerie w postaci francuza :icon_razz: Ja cały czas o tych frytkach :icon_mrgreen: :icon_twisted: Asa mam cały czas w rękawie :biggrin: P.S. Przejdźmy do konkretów.... plizzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Przejdźmy do konkretów.... plizzzzzzzz No dobra .... mam podjechac dzisiaj po Ciebie i idziemy do MC shita Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 No dobra .... mam podjechac dzisiaj po Ciebie i idziemy do MC shita Miałam na myśli konkrety w temacie wyjazdu... :icon_twisted: :bigrazz: Na frytki idę dziś sama... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Na frytki idę dziś sama... :bigrazz: Nie rób sama tego, co mozna zrobić we dwoje :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 No i tu musze Igorowi przyklasnac :clap: i przyznac najprawdziwsza racje :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 A ja dzisiaj mam ochotę zjeść te frytki sama i już.... uparta jestem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 no co wy chcecie od niej, dziewczyna chce kogos poderwac w macshicie na wypad (na fytki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 no co wy chcecie od niej, dziewczyna chce kogos poderwac w macshicie na wypad (na fytki ;) A co chciałeś się załapać? :bigrazz: Wiecie co odechciało mi się tych frytek :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pegaz Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Uff... przebrnalem przez wszystkie posty. Akurat wyjezdzam w tym termine, ale na nastepny chetnie sie wybiore. PS. Kati, Ty to masz marketing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 A co chciałeś się załapać? :bigrazz: Wiecie co odechciało mi się tych frytek :icon_evil: z checia! powiedz tylko kiedy a podjade na swoim lsaniacym rumaku (tylko uwazaj bo rycerz jakis nie teges :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Uff... przebrnalem przez wszystkie posty. Akurat wyjezdzam w tym termine, ale na nastepny chetnie sie wybiore. U mnie podobnie. Też już wiem, że mam zajętą sobotę, więc dupa blada :( Cóż, może następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi