InfernoRider Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam, Moja TDR 125 z '98 ostatnio odmówiła posłuszeństwa ... Okazało się, że poszły łożyska w tylnym kole ... Oddałem moto do mechanika, jednak powiedział, że części sam sobie muszę kupić- on może zmontować... :icon_rolleyes: Potrzebuję kupić tulejki, łożyska i uszczelnienia Dałem mu książkę serwisową - na obrazku mi zaznaczył takie części ---->KLIK<--- I pytanie do Was koledzy - gdzie najlepiej kupić te części ? Wiem, że w serwisie YAMAHY w Krakowie bym je pewnie dostał - ale pewnie musiałbym troszkę zapłacić :icon_eek: Czy da się kupić takie zamienniki ? Jeśli tak to gdzie i ile by trzeba było za nie zapłacić ? Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam :flesje: Inferno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Najpierw to zadzwoń i zapytaj co i ile kosztuje. Niepotrzebnie wyrokujesz bo możesz się zdziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Koszt tego to ok 60zł - jak nie masz to napisz, się poszuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi