medyk88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 pokazy długo trwają zatem jak dotrzemy o 10:30 to wielkiej katastrofy nie bedzie... ja sie dostosuje do większości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 a o ktorej planowany jest w ogole powrot?? :bigrazz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) chodzi głównie o to żeby się spokojnie ustawić i nie spóźnić na 11:30 ;) i jeszcze jedno pytanie - czy nie sensowniej było by ustawić się na Orlenie od razu 500 metrów dalej? Siusiu i tankowanie za jednym zamachem ;) Bo jak znam życie bankowo ktoś przyjedzie nie zatankowany :) a o ktorej planowany jest w ogole powrot?? :bigrazz: pewnie jak nam się znudzi :D Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez kropeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Widzę, że tu do niedzieli godziny ani miejsca chyba nie ustalicie. To raptem sto kilometrów a robicie zamieszania jakby to była wyprawa na drugi kraniec Europy. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 byle by z całą chałastrą nie wyjeżdżać, lepiej z 1h przed końcem ale jak zwykle sie dostosuje (albo sam ucieknę :icon_mrgreen: ) Widzę, że tu do niedzieli godziny ani miejsca chyba nie ustalicie. To raptem sto kilometrów a robicie zamieszania jakby to była wyprawa na drugi kraniec Europy. spójrz za okno - descz, wiec co mozna robić jak sie pracować nie chce?? pisać na fm a skoro temat zaczęty to można pisać i pisać i piasć,........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Widzę, że tu do niedzieli godziny ani miejsca chyba nie ustalicie. To raptem sto kilometrów a robicie zamieszania jakby to była wyprawa na drugi kraniec Europy. to może jakiś konkretny konstruktywny pomysł zamiast samej krytyki? :bigrazz: Moja propozycja jest taka: 8:40 zbiórka, 9:00 wyjazd; miejsce przesunąć o pół km na stacje orlenu coby 2x postoju na dzień dobry nie robić. Jeśli wam pasuje to okej, jak nie to zostaje opcja 9:00 zbiórka, 9:20 wyjazd spod maca obok ikeii :) Tylko wtedy misie pamiętać o wcześniejszym zatankowaniu na własną rękę :) więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ja zaleje wcześniej żeby bak w jedną stronę starczył TO o 9 wyjeżdżamy z orlena a gdzie ten orlen?? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer_997 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Podajcie dokładny adres zbiórki z ulicą i numerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) ja zaleje wcześniej żeby bak w jedną stronę starczył TO o 9 wyjeżdżamy z orlena a gdzie ten orlen?? :icon_eek: Ok sumując: MIEJSCE: http://maps.google.pl/maps?oe=utf-8&client...6,0.019248&z=16 Orlen zaznaczony literką "A" GODZINA: Zbiórka: 8:40 Wyjazd: 9:00 :) Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez kropeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ok sumując: MIEJSCE: http://maps.google.pl/maps?oe=utf-8&client...6,0.019248&z=16 Orlen zaznaczony literką "A" GODZINA: Zbiórka: 8:40 Wyjazd: 9:00 :) tam mozna w lewo skręcić czy jest jakaś nawrotka dalej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 tam mozna w lewo skręcić czy jest jakaś nawrotka dalej?? szczerze to nie wiem :D ale najwyżej się zawróci gdzieś :P to już się na miejscu ogarnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 szczerze to nie wiem :D ale najwyżej się zawróci gdzieś :P to już się na miejscu ogarnie :icon_mrgreen: Zawracac to bedzie trzeba tam jadac od strony Warszawy zeby tylko na Orlen wjechac :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Ale żeście naspamowali jak mnie nie było :icon_mrgreen: szczerze to nie wiem :D Bo Ty dziecko chaosu jesteś :bigrazz: Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Bo Ty dziecko chaosu jesteś :bigrazz: o widziałby kto :D panom przeszkadza, że na motórze będą musieli zrobić parę metrów więcej :biggrin: a próbowałaś sobie przywłaszczyć mój tytuł - dziecko chaosu to JA :D i tego się trzymajmy ;) Ty przy mnie jesteś poukładana :D ja dobrze się tylko maskuję :icon_mrgreen: tak swoją drogą co w końcu z tą listą skończymy na 4 moto? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer_997 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja czekam na odpowiedź swoich 3 znajomych - propozycję złożyłem. Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Slayer_997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi