medyk88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ad 1: Nie ufam telewizji :bigrazz: http://new.meteo.pl/ ad 2: Nie ma sprawy załatwimy to na miejscu :icon_twisted: ad 3: A tu jeszcze nie mam 100% pewności. Zależy co z moto PZW... PZW a tak dokładniej Grześ był u mnie i problem jest rozwiązany zatem sprzęt nie zawiedzie Ja tam bym optował za wcześniejszą porą, ale dostosuję się do reszty :) a po co wcześniej ?? chcesz tam być przed samolotami?? Ja jestem za nie przesuwaniem godziny mimo wszystko... tu 10 minut tam 10 minut i sie zrobi 11 :P a na 11:30 trzeba być już ulokowanym na miejscu :) 9:20 to 9:20 - każdy ma zegarek i zakładam, że skoro ma uprawnienia na bardziej skomplikowaną maszynerię jaką jest moto to zegarek też umie obsłużyć i stawić się na czas :icon_twisted: ok, mi pasi z Paniami spierać się nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 PZW a tak dokładniej Grześ był u mnie i problem jest rozwiązany zatem sprzęt nie zawiedzie a po co wcześniej ?? chcesz tam być przed samolotami?? ok, mi pasi z Paniami spierać się nie będę noooo :) ja widze że współpraca układa nam się przednio :] oby tylko w niedzielę też tak właśnie było :D a co do wcześniej - może Slayer ma ochotę polatać w okół radomskich kominów <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja tam bym optował za wcześniejszą porą, ale dostosuję się do reszty :) Dobrze, ze smigacie w niedziele, na pewno bedzie lepsza pogoda niz w sobote... Radom, dobrze oznakowany jak sie dostac na lotnisko, wiec szerokosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) PZW a tak dokładniej Grześ był u mnie i problem jest rozwiązany zatem sprzęt nie zawiedzie Tak wiem :biggrin: a po co wcześniej ?? chcesz tam być przed samolotami?? :clap: :flesje: ok, mi pasi z Paniami spierać się nie będę Dobrze gada dać mu wódki :biggrin: Kropka a ja znowu zaspałam.... :banghead: :icon_evil: Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 :clap: :flesje: Dobrze gada dać mu wódki :biggrin: podziękował, ale jako kierowca i sportowiec amator alko juz nie spożywam ;) soczek wystarczy to ile moto bedzie?? i moze niech każdy poda na czym leci :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer_997 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja jadę Yamaha FJR 1300A 2005 rok, czyli srebrno-niebieski. Myślę, że zanim mnie zobaczycie, to usłyszycie :buttrock: :icon_mrgreen: Medyk, a ty zapinasz Jawką 50? ^_^ Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Slayer_997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) to ile moto bedzie?? i moze niech każdy poda na czym leci :D :D hmm... moto może lecieć więcej, bo jeszcze moje "domowe" forum się zbiera ;) W każdym razie proponuję listę: 1. Kropka i Piotrek - Suka bandit 650 k5 2. Kati (i z kim ty babo w końcu jedziesz? :D PZW?) 3. Slayer - Yamaha FJR 1300A 2005 rok Kropka a ja znowu zaspałam.... :banghead: :icon_evil: a toś mnie zaskoczyła normalnie :cool: Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez kropeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 2. Kati (i z kim ty babo w końcu jedziesz? :D PZW?) Na miotle lecę... :icon_mrgreen: a toś mnie zaskoczyła normalnie :cool: No siebie też... jak się o 8:53 obudziłam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja tam bym optował za wcześniejszą porą, ale dostosuję się do reszty :) Spoko,jak cos to Cię dogonimy na zakretach :icon_razz: Co do jazdy w grupie: OBOWIĄZKOWO zapoznać się z poniższym linkiem :icon_exclaim: :icon_exclaim: http://www.sunsethog.com/groupRiding.html Dziś będę montował boczną nóżkę co by mi moto nie gasło :cool: P.S Ile spamu :offtopic: :spam: :biggrin: Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 się zapoznałem 1. Kropka i Piotrek - Suka bandit 650 k5 2. Kati (i z kim ty babo w końcu jedziesz? PZW?) 3. Slayer - Yamaha FJR 1300A 2005 rok 4. Medyk - jamacha er sześć (twarda jak "banan" po 8 wiagrach) Dopisywać się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-6N6ewG9aP8 To tak dla ostrzeżenia :bigrazz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Ile spamu :offtopic: :spam: :biggrin: I myślałby kto, że Ci to przeszkadza :icon_mrgreen: Kropka o co Tobie z tą godziną wyjazdu chodzi? Bo ja już się gubię.... Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, Zbiorka 8:15 Start 8:30 tutaj: McDonald Plac Szwedzki 1, 05-090 Janki, Polska http://maps.google.com/maps?q=52.132293,20...65&z=16&iwloc=A Bartek można prosić o DZIAŁAJĄCEGO linka? :icon_mrgreen: :notworthy: moja wyszukiwarka w mapach googla nie działa :[ Kati a z godziną chodzi mi o to, że jeśli pokazy zaczynają się o 10:00 to może zbiórkę zrobić jednak 8:40 a wyjazd o 9? :) na spokojnie sobie dojechać no i podejrzewam, że na miejscu już korki trzeba będzie wziąć pod uwagę... niby 20 minut a czasem robi różnice :) Co wy na to? Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez kropeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Kati a z godziną chodzi mi o to, że jeśli pokazy zaczynają się o 10:00 to może zbiórkę zrobić jednak 8:40 a wyjazd o 9? :) na spokojnie sobie dojechać no i podejrzewam, że na miejscu już korki trzeba będzie wziąć pod uwagę... niby 20 minut a czasem robi różnice :) Co wy na to? Dla mnie ok. 8:40 zbiórka jeżeli większość się zgadza :biggrin: 9:00 wyjazd Kwestia tankowania itp. zaraz obok McDonalds'a jest stacja Orlen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam, Zbiorka 8:15 Start 8:30 tutaj: McDonald Plac Szwedzki 1, 05-090 Janki, Polska http://maps.google.com/maps?q=52.132293,20...65&z=16&iwloc=A Bartek można prosić o DZIAŁAJĄCEGO linka? :icon_mrgreen: :notworthy: Kati a z godziną chodzi mi o to, że jeśli pokazy zaczynają się o 10:00 to może zbiórkę zrobić jednak 8:40 a wyjazd o 9? :) na spokojnie sobie dojechać no i podejrzewam, że na miejscu już korki trzeba będzie wziąć pod uwagę... niby 20 minut a czasem robi różnice :) Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi