janciownik Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ja mam ślub i poprawiny szwagierki w tym czasie, także mogę być niedyspozycyjny a moze po kolege podjechac ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Już byłam zaniepokojona tą ciszą. Podjedź, podjedź. Oczywiście nie po mnie tylko po kolegę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ja odpadam niestety - sprawy rodzinne, oby impreza się udała! Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzacy Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 To jak o 15.15 na Lukoil sie spotykamy !!! A na 16 się pojedzie na borki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 mi pasuje, jesli burzy z piorunami nie bedzie to bede... moze jeszcze kogos zwerbuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 To i ja postaram się być, ale może wcześniej jakaś mała wycieczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deyta Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Po 15-tej jestem na Lukoilu, chetnie z wami podjade :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Kamień z serca mi spada i cieszę się, że będziecie. Niektóre dzieci przyjdą jedynie dla Was bo motor to taka ekstra sprawa!!!! Sprawdzałam pogodę na pogodynce. Obiecują brak opadów. Na wszelki wypadek 513 57 19 95 Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarekZ Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 bo motor to taka ekstra sprawa!!!! Obiecują brak opadów. ja również wpadnę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 :clap: Impreza się chyba udała :icon_mrgreen: Mam nadzieję że dzieciaki są zadowolone, choć pewnie chciały jeszcze więcej :crossy: Zobaczymy się następnym razem, może więcej powozimy :icon_biggrin: Ps. Nie wymawiam, ale kilku "zdeklarowanych" się nie stawiło - tłumaczyć się :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ja tam byłem :) i kostkę zbrudziłem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 hehe... teraz czekamy na kilka fotek od organizatorki... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 mogę zapodać kilka fotek tylko napiszcie mi jak to zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwus Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Witajcie moi wspaniali koledzy!!! Było rewelacyjnie. Co prawda balony miały być największą gwoździem programu, ale sami widzieliście. Natomiast motory bez gadania kładą na łopatki inne atrakcje. Jestem wam ogromnie wdzięczna za chwile radości. Zdjęcia i filmik postaram się jutro wrzucić. A tak na marginesie. Z taką prędkością szaleć? Nadal w żołądku czuję niepokój!!! Naprawdę ekstra!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 A ja niestety musze przeprosic organizatorke :( co tu gadac % wygraly, wstalem jakies godzine temu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi