szemraniec Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 mam pytanie jedzie ktos moze do sopotu na zlot teraz w ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Dopiero co wróciłem z Sopotu i raczej nie będzie mi się chciało telepać z powrotem, ale sądząc po plakatach rozwieszonych na mieście, impreza zapowiada się ciekawie. Żywię jakiś tam sentyment do Sopotu i paru innych nadmorskich miejscowości, m.in. Juraty, ale niestety Bałtyk jest dla mnie za zimny, przynajmniej w tym roku (a może się rozhartowałem i wydelikaciłem? :rolleyes: ), no i ta niepewna pogoda (jak przez parę dni pod rząd jest zimno, a do tego pada, to siedzisz w pokoju z książką opatulony w ciepłą bluzę; masz też opcję na browar). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi