motocyklistkaGSX650F Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 no szczerze, to ja właśnie miałam dylemat bo nie wiedzialam czy wziąć bandita czy gsx-f, ale teraz wiem ze suzuki gsx to byl strzał w dziesiątke ;) / i jak tym wyjazdem na moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 no szczerze, to ja właśnie miałam dylemat bo nie wiedzialam czy wziąć bandita czy gsx-f, ale teraz wiem ze suzuki gsx to byl strzał w dziesiątke ;) / i jak tym wyjazdem na moto ? Spokojnie Sandro,dzisiaj będę wiedział i dam znać.Jest jedna grupa na ścigach gotowa,ale oni mają dla ciebie za wysoką średnią przelotową :eek: i nie dałabyś rady,potrzebni są wolniejsi. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Oczywiście masz rację, na nic takiego bym się nawet nie porywała , Wiem , żę na chwile obecną jestem że tak to ujmę : zerem - w sensie to, że mam bujną przeszłość jeśli chodzi o moje stosunki ( ;p ) z motorkami nie czyni mnie teraz mistrza w jezdzie na moim Suzuki., Ja wole rekreacyjną jazde - żadną nie pogardze , byleby być wśród swoich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Napisałem na PW. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Napisałem na PW. :icon_exclaim: ok ok -rr , a na te moto to konkretnie kiedy chcialbyś wyskoczyc bo z wiad. na pw zrouzmiałam , że dzisiaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Padre a co na to małżonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Padre a co na to małżonka? Dawno pochowana :icon_evil: Sandra poszło na PW :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nadrabiam, czytam i .....co za czasy - salonowy motocykl na pierwszy (legalny) i niemal po odebraniu prawka :banghead: Nie za dobrze się Wam, młodzi, powodzi? :biggrin: Dobra, żarty żartami - gratulacje, zadowolenia i szerokości :crossy: Dawno pochowana :icon_evil: Zabrzmiało jak reklama :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Nadrabiam, czytam i .....co za czasy - salonowy motocykl na pierwszy (legalny) i niemal po odebraniu prawka :banghead: Nie za dobrze się Wam, młodzi, powodzi? :biggrin: Dobra, żarty żartami - gratulacje, zadowolenia i szerokości :crossy: Zabrzmiało jak reklama :bigrazz: Ot,takie powiadomienie i anonsik matrymonialny, w jednym :bigrazz: Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Przepraszam no , przepraszam JA też cierpię na syndrom samotnej kobiety , chociaż to forum sprawia , że czuje się zaóważona i dowartościowana . / -rr wiad. na pw ( szerokości drogi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 -rr . Pojechaleś bez koleżank ? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 -rr . Pojechaleś bez koleżank ? :icon_eek: Jadę jutro rano :crossy: Kolego to prywatne sprawy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 hi hi =) / heh, od trzech dni ogólnie nie jestem w formie , mam problemy zdrowotne i musze sie z nimi uporać. Jeszcze jakieś pare dni i powinno być .O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 JADE NA TE BRAMKI KTO JESZCZE JEDZIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) JADE NA TE BRAMKI KTO JESZCZE JEDZIE? Ja,masz na PW :cool:Jak nie będzie lało,oczywiście :evil: Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi