motocyklistkaGSX650F Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 wojtek-rr , jutro godzina 18 pod SILSIĄ, w Katowicach na parkingu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 wojtek-rr , jutro godzina 18 pod SILSIĄ, w Katowicach na parkingu . Nie da rady,moto do czwartku w serwisie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 no łaadne zdjęcia ;D ładne ; ] pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 hihi , to daje ogłoszenie : Poszukuję rehabilitanta ;) I jeszcze nikt nie zaproponowal, ze wymasuje ci te stopy? :biggrin: Szkoda ze mam tak daleko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 no to w piątek -rr widzimy sie na moto /PkWu a z kąd jestes ? =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 no to w piątek -rr widzimy sie na moto /PkWu a z kąd jestes ? =) Trochę daleko do Ciebie z Wrocka.Jakbyśmy zorganizowali wypad na 2-3 dni to może bym się pisał :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ok. mi pasuje te pare dni , zmontuj ekipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ok. mi pasuje te pare dni , zmontuj ekipe. [/quote Popytam we Wrocku i jutro dam Ci znać.Może będzie wyjazd do Czech na wyścigi :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 jasne oki , spoko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Jeszcze nic napewno nie wiem,wieczorkiem jadę po moto do mechanika,to popytam ludzi.Jak byłby wyjazd do Czech przez Jelenią, to byś musiała podjechać A4 do zjazdu we Wrocku-wschodnim,chyba że byśmy jechali na Bielsko,to my podjedziemy.Potem to ustalimy. :flesje: Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 o matko, umnie ciezko z orientacją w terenie, ;p niby wszystko kojaże, gorzej jak 10 razy sie pogubie i bene spale ;p hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 o matko, umnie ciezko z orientacją w terenie, ;p niby wszystko kojaże, gorzej jak 10 razy sie pogubie i bene spale ;p hehe To tak jakbyś pisała o mnie,dlatego z GPS-em latam,ale ja pochodzę z Wrocka,miasta sławnego profesora Altzheimera :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Ho Ho Ho =) to Ci sie udało! Około 5 tygodni temu, przewróciłam sie na tym moto, na wylączonym silniku bo akurat moja stupka podwineła mi sie pod tę nózkę od motoru ;p Jeśli chodzi o moto, to końcówka od dźwigni sprzęgła jest ułamana, i obudowa z kierunkowskazu lewego mi pękła , a jeśli chodzi o mnie, to przez tydzień miałam kostkę spuchniętą ale jak to ja , tego samego dnia mnie porwało na moto , i w końcu wyszło na to że olałam sobie te sprawę z nogą, bo wolałam pośmigać. (...) Dziś mija w sumie ponad 5 tygodni - opuchlizna wszakże zeszła ale kostka mi przeskakuje i strzela w chyba 4 miejscach , po tych wszystkich tygodniach poszlam do chirurga na prześwietlenie PONOĆ to wdalo mi sie zapalenie ścięgna, ale to nie możliwe, bo ja czuje że coś mi blokuje w tej kostce- no nic trzeba będzie znów się na wizyte wybrać . Heh oczywiście do szpitala tez na moto zajechałam ;p Massz jeszcze jakieś dobre wskazowki ? =) ;* Więcej wskazówek nie mam :) Ta nóżka to moim zdaniem jedyny feler tego motocykla. No może jeszcze kanapa, z której plecak dość łatwo zsuwa się na kierowcę w trakcie hamowania :) Poza tym uważam, że sprzęcik bardzo przyjemny i wdzięczny i pewnie narażę się niektórym, ale moim zdaniem ładniejszy od bliźniaczego bandita :) pozdrawiam Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) ;-) Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez motocyklistkaGSX650F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 no szczerze, to ja właśnie miałam dylemat bo nie wiedzialam czy wziąć bandita czy gsx-f, ale teraz wiem ze suzuki gsx to byl strzał w dziesiątke ;) / i jak tym wyjazdem na moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi