Marcel RX Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Samemu powoli udalo mi sie rozebrac lagi w pyl ale wytlumaczcie mi jak to zrobic profesionalnie i dobrze? i nie wiem ile wlac oleju do lagow(nie mam danych serwisowych do YZFa 450) moze ktos ma i pomoze?!? spotkalem sie tez z teza ze ma byc przestrzen w lagu nie zalana olejem 120mm mierzone od samej gory lagi.. czy to nie bedzie za duzo oleju? poradzcie.. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 podałbyś rocznik swojego moto, jeśli masz juz dwukomorowe lagi i nigdy tego nie robiles to nie polecam samemu, to zawieszenie jest strasznie poje..... w środku. podaj najpierw rocznik moze coś uradzimy przez neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 przy kupnie mowiono ze 2004 ale simeringi kupywalem pod rok 2003 bo srednica lagi to 46mm. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi