Adam Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Do sprzedania piękna GSX-Ra 750 z 2000 roku. Motocykl sprowadzony z Włoch w 2007 roku i od tamtej pory w jednych rękach .Przepieg 29530km, w 90% orginalny na co wskazuje zużycie charakterystycznych elementów motocykla, jednak ręki nie dam za to uciąć. Motocykl zadbany, jeżdżony zgodnie z przeznaczeniem, aczkolwiek nie katowany w stylu zjebów z Angli. Na bieżąco wymieniane elementy eksploatacyjne. W tym roku zestaw napędowy (komplet), klocki przód, świece, regulowane zawory. O olejach i filtrach nie wspominam bo to logiczne. Przegląd do czerwca, OC do maja. Dotychczasowy właściciel zrobil przez 3 sezony 10tys.km. i motocykl nie sprawiał żadnych problemów. Foto tutaj: http://img90.imageshack.us/i/269123boberek1989zd.jpg/ Posiadam więcej fotek z każdej strony. Jako, że podkładam się pod nim własnym imieniem udzielę wszelkich informacji pod moim numerem telefonu 726129186 i głębiej zainteresowanym podam bezpośredni numer do właściciela. Wszelkie pytania tutaj, lub na PW również nie zostaną pominięte. Cena nie wygórowana, ani okazyjna. PS. Mam również Fazera 600 z 1998 roku w okazyjnej cenie, w której należy zrobić parę rzeczy. Gratka dla kogoś ze smykałką do mechaniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 "głębiej zainteresowanym podam bezpośredni numer do właściciela." ...chwyt marketingowy mam nadzieję? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Nie Poprostu muszę się upewnić, że potencjalny nabywca będzie wiedział wszystko co trzeba, żeby nikt mi tu brudami potem nie rzucał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wiedziałem Yubuś, że sie zainteresujesz głębiej :) Tak, zapomniałem napisać, jest zadupek, jest kanapa dla panienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Up Motocykl nadal do sprzedaży (kryzys?). Właściciel już wyjechał za granicę więc stoi u mnie. Cena: 12500 do negocjacji. Na allegro za motocykl w tym stanie na zagranicznych blachach wołają 13,500 i więcej. Na prośbę kupującego dojadę nim w każde miejsce w Polsce. PS. Klienci dla których ma to być pierwsze moto nie będą brani pod uwagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi