colahondax11 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Możliwości jest wiele,albo jakiś ekstremalny sport albo orteza albo jeszcze coś innego.... Ale co zrobisz z tym, jak w końcu sie dowiesz...i sie okaze ze słuzy to do np. jazdy konnej ... to co wtedy zaczniesz jeździć? czy może chcesz to pchnąć na allegro? Bo ja bym sikał na to co to jest skoro ktoś kupił to w lumpie za 20 zł po to żeby leżało w szafie...to na kiego czorta. Oczywiście tak tylko mówie bo mnie to rybka. :bigrazz: Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) to jest żółw tylko, że pod ciucha jakiegoś tyle, że gówno on ochroni przy upadku, ale każdy żółw g**no daje :bigrazz: Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xt6 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 to jest żółw tylko, że pod ciucha jakiegoś tyle, że gówno on ochroni przy upadku, ale każdy żółw g**no daje :bigrazz: Dlaczego żółw g*** daje? Kiedyś miałem wywrotkę na desce i to właśnie plecy bolały mnie najdłużej i najbardziej.... Gdybym miał jakieś ochraniacze, pewnie nie było by tak strasznie... Jestem jednak "za" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 każdy żółw g**no daje :bigrazz: Gdyby nie żółw to mój kolega skończyłby wypadek z rozciętym kręgosłupem po tym, jak oderwany kawałek motocykla zostawił mu na tym żółwiu rysę głęboką na pół grubości żółwia. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Widać, że się koledzy nie wspinają ;P to "żółw" chroniący przy wspinaczce wysokogórskiej. Jak koleżanka chce zdobyć jakiś szczyt to polecam :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi