EDDIE Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam mam tez Virago 750 wiec pozyskuje informacje na jej temat gdzie sie da.Dzieki za Twoje, pozdrawiam :crossy: :notworthy: :smile: Jeśli moto nie jest zjeżdżone i technicznie stan dobry, a przy tym dużo dodatków, to cena 7000-8000zł jest dobra. Ja sprzedałem 535 1988 w idealnym stanie super wypasioną za 8000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Półtora roku od ostatniego posta ale się wtrącę bo zjeździłem na Virówce trzy sezony. Przez ten okres dołożyłem full dodatków i nie miałem zamiaru sprzedawać. Rocznik moto był 93 ale trafił się kupiec który napalił się na nią i dołożył 3 tys. aby tylko ją mieć - więcej niż cena rynkowa za ten rocznik. Żal był okropny bo byłem w niej zakochany (nie w kupcu tylko w moto) ale okazja była wielka. Morał - nie liczy się rocznik tylko stan moto. Jak stan super to brać Virago w każdej pojemności i cieszyć się jazdą. W tym pięknym "japońcu" awarie zdarzają się rzadko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi