Vector Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Kilka przykladow,moc katalogowa dla "litrow" to 170-180km,w praktyce osigaja one 150-160 Km na kole,najnowsze 600 125-130km,a na kole to wyjdzie 100-110 km,itd. Wszystkie teraźniejsze 600 (czyt.07-08) wyciągają powyżej 110 km na pełnych układach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ciesz się z tego co masz. Ja mam z 1340ccm jakieś marne 50KM albo mniej. :banghead: Dane książkowe nigdy nie pokryją się z prawdą, w żadnym moto. Może przekłamanie, może naciąganie wyników, może inna metoda pomiaru i wg.innej normy. Luknij ten film od 3:30 - tam jest ZZR1100 na hamowni, poza tym jeszcze R1, XX1100 i Hayka. Żaden z nich nie osiąga mocy katalogowej. W ogóle to polecam cały film, zajebioza jest. :biggrin: :buttrock: http://video.google.com/videoplay?docid=72...alais+to+cannes Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi