Rola Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Cześć Cześć jak w opisie jaki waszym zdaniem olej do Honda CB 650 Nighthawk 84' 50 tys km pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jaki chcesz, marka oleju nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) To zależy jaki olej jest w silniku obecnie.Proponuje mineralny w tak wiekowym sprzęcie.Jeśli chodzi o markę to bez znaczenia. W mojej starej XJ 600 51J sprawdził się BEL RAY. Stosunkowo nie drogi, zmniejszyła się konsumpcja oleju oraz zauważyłem lepsza pracę skrzyni biegów.Pozdrawiam. edit: teraz zauważyłem że masz nie CB tylko CBX-a a w nich było hydrauliczne kasowanie luzów zaworowych. Nie jestem pewien czy hydrauliczne popychacze tolerują każdą markę i gęstość oleju . Najprościej zadzwonic do jakiegoś serwisu Hondy. Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 jak wyzej marka male znaczenie ale klasa polsyntetyk bedzie najlepszy,chociaz mineralny bylby wskazany dla skrzyni.polsyntek powinien tez byc dobry.na pewno nie full synt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rola Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Kupiłem połsyntetyk 15W50 Motul - zoabczymy - dzięki za podp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Kupiłem połsyntetyk 15W50 Motul - zoabczymy - dzięki za podp. ja zalewałem Motul ale głośno pracował a na jest ok : OLEJ CASTROL 10W40 POWER 1 GPS 4T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi