bartax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 moze ktos wie co to moze byc????? motorek ladnie chodzi na wolnych obrotac ciezko zapala na cieplym jak i na zimnym silniku i po naglym otwarciu manetki dusi sie muli itd jedziesz np 90km/h i odkrecasz mu gaz a on przydlawia sie i tylko co jakis czas lapie prlne obroty i znow sie muli.swiece wymienilem jeszcze fajka i przewod ale jak to nie to to co??????gaznik?????regeneracja????? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paleczek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 moze ktos wie co to moze byc????? motorek ladnie chodzi na wolnych obrotac ciezko zapala na cieplym jak i na zimnym silniku i po naglym otwarciu manetki dusi sie muli itd jedziesz np 90km/h i odkrecasz mu gaz a on przydlawia sie i tylko co jakis czas lapie prlne obroty i znow sie muli.swiece wymienilem jeszcze fajka i przewod ale jak to nie to to co??????gaznik?????regeneracja????? :banghead: ja zaczalbym od gaznikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 a dokladniej????? czyszczenie ??????czy to moze cos dac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja moderatorem nie jestem, ale jak szukasz pomocy, to weź chłopie wrzucaj Twoje tematy do odpowiednich działów, a na pewno wiecej ludzi to przeczyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 a dokladniej????? czyszczenie ??????czy to moze cos dac??? Generalnie: - brak filtra powietrza. - nieoryginalny filtr powietrza. - lewe powietrze. - zapchany gaźnik. - źle wyregulowany gaźnik. - zapchany kranik. ..... ..... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi