kufi Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dobrze byłoby najpierw ustalić czy mamy jakąś miejscówkę na spotkanie. też oczekuję ...niecierpliwie na tę informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witajcie, Po cichu obserwuję kolejne spotkania Starej Japonii. Czytam relacje i powiem szczerze, że bardzo odpowiada mi klimat spotkań Waszej grupy. Czy można na kolejny wyjazd zgłosić swoją skromną osobę? :icon_biggrin: Pozdrawiam serdecznie, Aga :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Pewnie że można. W meritum sprawy jest tak - dowództwo (czyli Piaffe) już widziało wasze wpisy. Ja natomiast nie jestem pewien czy będę w Polsce w tym czasie - mogę być, mogę nie być, i hu go wie jak będzie. Jakkolwiek pytanie jest słuszne - więc napiszę tak - dam znać po konsultacji z dowództwem czy dowództwo ewentualnie samo się podejmie, czy będziemy wopoza rozliczać z deklaracji :D A póki co zasypało nas dosyć fajnie, co jest o tyle nie fajne, że będę musiał dłużej czekać żeby z górki zjechać... :( Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Buber robisz nadzieję :icon_biggrin: Trzymam kciuki. Nas też przysypało :smile: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witajcie wszyscy w nowym roku!!!! No więc jako szef ;) zamieszania chętnie będę Was wszystkich widzieć u siebie. Jak Grzesiek zauważył to będzie piąte, jubileuszowe ;) spotkanie. Jednak gdyby zdarzyło się tak, że Marcin wypuściłby się na szerokie morza wszyscy musielibyście zdeklarować się jako organizatorzy. Podzielić między siebie zadania itd. A ja będę gościem :biggrin: W maju :biggrin: U siebie :biggrin: No i co Wy na to?? Wszystkiego naj, naj w nowym roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jestem za. Obiorę jabłka i orzechy :biggrin: do lasu też pójdę :smile: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) My się na wszystko zgadzamy, SZEFIE :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Jestem za. Obiorę jabłka i orzechy :biggrin: do lasu też pójdę :smile: Zapomniałeś dodać, że ciasto też upieczesz, to z orzechami oczywiście :icon_mrgreen: Edytowane 11 Stycznia 2010 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) ... wszyscy musielibyście zdeklarować się jako organizatorzy. Podzielić między siebie zadania itd. A ja będę gościem :biggrin: W maju :biggrin: U siebie :biggrin: No i co Wy na to?? Jak na lato :icon_mrgreen: Ja i Sylwia jesteśmy jak najbardziej za :lalag: :biggrin: do lasu też pójdę :smile: - Obywatele pomożecie? - zażartował towarzysz Edward. - Pomożemy - zażartowali obywatele... :icon_razz: Edytowane 11 Stycznia 2010 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jestem za. Obiorę jabłka i orzechy :biggrin: do lasu też pójdę :smile: pozdro A ja wiem gdzie po glyla cza iść a i drzewa naniosę i narąbię. :rolleyes: SZEFIE - jestem do dyspozycji :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 matata jeszcze nie wie, ale my we dwójkę jesteśmy napewno(99,9%) do dyspozycji - zarządzaj proszę nami :) :banghead: ps. Buber - jak butki? nadają się na śnieg? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 My się na wszystko zgadzamy, SZEFIE :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Zapomniałeś dodać, że ciasto też upieczesz, to z orzechami oczywiście :icon_mrgreen: No ciasta nie dam rady :biggrin: ale jabłka i orzechy, nie ma problemu :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) No ciasta nie dam rady :biggrin: ale jabłka i orzechy, nie ma problemu :buttrock: pozdro Ciasta nie dasz rady zrobić?? najwyżej przyjadą strażaki z sikawką :biggrin: Oczywiście się melduje i służę pomocą. Edytowane 12 Stycznia 2010 przez matata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Butki są super - w niedzielę łaziliśmy po pas w śniegu po lesie i fajnie było. Chociaż sztywne, no ale to nówki są, muszą się rozchodzić :D No i jak widzicie dowództwo jest dobrej myśli. Tylko coś wam prywatnie napiszę - bo troszkę tą panią znam (pyknęło nam 15 lat po ślubie !! :D ) - jak się deklarujecie, to lepiej NAPRAWDĘ pomóżcie. Bo jak nie pomożecie to Piaffe w sumie nic nie powie - ale więcej imprez nie będzie, to wam mogę zagwarantować. I to "pomożecie" to nie jak za Gierka, tylko naprawdę trzeba będzie sałatkę i grila zrobić. Z mojej strony, nawet gdyby mnie nie było, traska będzie przygotowana. Nie będę mówił jak będzie bo naprawdę ciężko powiedzieć czy wyjadę w tym czasie czy nie. No i Piaffe pewnie niedługo założy temat w tym temacie, także nie będzie źle - jak pomożecie... :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 No ciasta nie dam rady :biggrin: pozdro Ja dam radę zrobić ciasto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja dam radę zrobić ciasto :biggrin: Wiedziałem, że znajdzie się dobra dusza, która nam pomoże :icon_biggrin: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi