Pooh Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 UWAGA!!!Koles sprzedaje czesci do motocykli i wrabia ludzi!!dalem zaliczke 100zloty i mialmi przywiezc czesci do mojego moto na poczatku marca!!Telefon komorkowy ma wylaczony i domowy tez!!Jego dane: romuald tylka,Jelenia Gora,numer: 600-183-633UWAZAJCIE NA NIEGO!!OGLASZAL SIE W "GIELDZIE MOTOCYKLOWEJ'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Czesc!A jaze swej strony chcialbym ostrzec przed gowniarzami z Siedlec(sprzedali czesci do GSX za 550 zl nadajace sie tylko na zlom !! Do tego te Arki i Mateusze z tego samego miasta- moj kolega chcial u nich kupic M72 -zapomnial sie mnie zapytac i na darmo zrobil 360 kilosow!!).Pozdrawiam.Janek. P.S. Powazni wysylacze nigdy nie zmieniaja nr tel., a i mozna u nich liczyc na zwrot kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 20 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 ja to bym im nogi z dupy powyrywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi