przemek600 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Witam !! Po dwutygoniowej przerwie chcąc odpalić motor zalało mi świece po wymianie świec motor odpalił lecz nierówno pracuje a na wolnych obrotach strzeli w tłumik i gaśnie. regulator napiecia był tak gorocy ze nie dało się do niego dotknąć ,czy to normalne ? To wina regulatora czy trzeba synchronizacji gazników. dodam jeszcze ze zawsze zakrecam kranik czy to nie przeszkadza jak motor dłuzej stoi nie odpalany ? pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Sprawdz sobie ladowanie z zapalonymi swiatlami na klemach aku przy 5 tys obr u jakiegos elektryka samochodowego, przedmuchaj rure solidnie ( wysokie obroty na niskich biegach ) tam gdzie to mozna zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek600 Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 to się pośpieszyłem bo moto rano do mechanika zawiozłem . ciekawe co on wymyśli . dzieki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi