radziok16 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ja dalej szukam chętnych :PP bo póki co jade sam... nie wierze że nie ma nikogo z kępna i okolic... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Srebrny Bandit z bordowym Zephyrem zapraszają do wspólnego imprezowania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Byłem ...wróciłem szkoda że nie można było dłużej :biggrin: Zlot duży , bardzo fajny i motocyklistów sporo ...cały czas najeżdzają :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jak zwykle dobrze , szkoda, że byłem tylko od soboty ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wróciłem.Nigdy więcej.Byłem pierwszy i ostatni raz. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 To był mój szósty zlot w Krotoszynie i chyba ostatni. To co się tam dzieje...masakra, chwilami nie ma to nic wspólnego z zabawą. Pozdro P.S Widziałem Adama i chyba jego kolegę który przez pół soboty woził laseczki na moto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 To był mój szósty zlot w Krotoszynie i chyba ostatni. To co się tam dzieje...masakra, chwilami nie ma to nic wspólnego z zabawą. Pozdro P.S Widziałem Adama i chyba jego kolegę który przez pół soboty woził laseczki na moto:) a co konkretnie Ci się nie podobalo .... :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 no i po :bigrazz: mój piąty zlot w Krotoszynie i napewno nie ostatni...imprezka naprawde udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 To był mój szósty zlot w Krotoszynie i chyba ostatni. To co się tam dzieje...masakra, chwilami nie ma to nic wspólnego z zabawą. Pozdro P.S Widziałem Adama i chyba jego kolegę który przez pół soboty woził laseczki na moto:) A widziałeś jak w ramach żartu laseczki "podpisały się" nożem na zbiorniku ;)? Trzeba było sie ujawnić! Dla mnie zlot ogólnie udany, traja na silniku A6 rozwaliła mnie na kolana, 4szmery jak zwykle świetni i ogolnie git. Cellulitis mi sie nie podobał, ale nie można mieć wszystkiego ;) Aha, ja jeszcze ze zlotu nie wróciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 A widziałeś jak w ramach żartu laseczki "podpisały się" nożem na zbiorniku ? jakby nie było to zawsze jakaś pamiątka, teraż niech podpisy bezbarwnym zabezpieczy ;) Tego Gościa którry woził 3 panny zephyrem nie szło nie zauważyć... Pzdr !! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja za ot nie zapomnę kolesia na BMW jeżdżącego pare godzin na spalonej gumie a potem na feldze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 A widziałeś jak w ramach żartu laseczki "podpisały się" nożem na zbiorniku ;)? Trzeba było sie ujawnić! Dla mnie zlot ogólnie udany, traja na silniku A6 rozwaliła mnie na kolana, 4szmery jak zwykle świetni i ogolnie git. Cellulitis mi sie nie podobał, ale nie można mieć wszystkiego ;) Aha, ja jeszcze ze zlotu nie wróciłem. Widziałem jak ta co jeździła na baku porysowała go chyba swoim paskiem :icon_razz: A no mogłem się ujawnić i napić się w końcu z kimś z forum :flesje: Może i przesadziłem w poprzednim poście że ostatni, ale ludzie którzy nie potrafią pić alkoholu niech go nie piją :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dawid125 wracałeś w niedziele z Krotoszyna tak około 9-10 ? ze zlotu wyjeżdżałem sam.. natomiast z pobliskiej stacji benzynowej wyjeżdżało 7-8 motocykli na tablicach OKL to się podczepiłem a nie wiem kto to dokładnie jechał :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dawid125 wracałeś w niedziele z Krotoszyna tak około 9-10 ? ze zlotu wyjeżdżałem sam.. natomiast z pobliskiej stacji benzynowej wyjeżdżało 7-8 motocykli na tablicach OKL to się podczepiłem a nie wiem kto to dokładnie jechał :PP To wracali znajomi z Kluczborka i okolic, ale jak dla mnie tępo trochę za słabe :cool: a może widziałeś gdzieś w okolicy Odolanowa jak Was wyprzedziłem, niebieski fazer 1000 z kufrem i torbami. Nie wiem czy to Ciebie czasem nie widziałem koło MC Danalda w Kępnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja za ot nie zapomnę kolesia na BMW jeżdżącego pare godzin na spalonej gumie a potem na feldze :D Też ostry jegomość, ratowaliśmy go z rąk organizatorki która w naszych oczach była żoną więc mieliśmy lekki polew, a ona nabrała purpurowej barwy. Ktoś z forumowiczów dostał odemnie w gołą dupę z wydechu? A propos zephyra, wracaliśmy 30km do domu żeby w 20 minut naprawiać rozrząd. Mimo że podczas remontu silnik nawet nie ostygł motocykl sprawował sie znakomicie, natłukł po terenie zlotu 50km z 3 pannami i najprawdopodobniej w ten weekend tez gdzieś poleci. Jak dla mnie zlot świetny, po dwóch ostatnich latach Krotoszyn, Strobin i Zakrzówek pozostają jako punkt obowiązkowy w kalendarzu. W tym roku doszła jeszcze Zduńska Wola. Przy okazji pozdrawiam kolesia któremu opowiadałem przy wyjątkowo kwaśnym bigosie o "ekipie z Konina" której członkiem ów pan się okazał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi