LukaszB10 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Mam problem z ustawieniem zaworu sterujacym wydechem który znajduje sie w cylindrze.Jest jeden głowny zawór i po bokach sa jeszcze 2 małe zawory.Jak te małe maja byc ustawione wzgledem tego dłuzego zaworu.Czy ma byc tak ze gdy głowny jest na dole czyli przysłania kanał wylotowy to te małe tez maja przysłaniac czy maja byc otwarte.Na zebatkach nie ma zadnych oznaczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Najlepiej jak byś załatwił sobie manuala, serwisówke. Nie jest ważne czy po polski czy po po muzułmańsku bo po zdjęciach i podpisach wszystko wywnioskujesz. Będziesz miał tam od razu wszystkie momenty dokręcania wszystkich śrub i wiele info bez których według mnie nie można się obejść podczas samodzielnej naprawy. Pracuje w autoryzowanym serwisie KTM i YAMAHA więc jak byś miał jakieś problemy z załatwieniem sobie dobrej serwisówki to daj znać i może załtwie ci ją po polsku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 na moja logike i doswiadczenie powinny sie wszystkie 3 otwierac rownoczesnie.Tak jest w cr 125 w kx 250 mysle ze u ciebie rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszB10 Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Szukałem serwisówki i znalazłem do 250 ale nowszy model i tam juz sa 3 małe zawory i inne sterowanie. Znalazłem serwisówke ale po niemiecku i zdiecia niewyrazne troche http://www.megaupload.com/?d=DEINYWZ3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi