alonzoo Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Tak zabawiałem sie drag starem na zlecenie http://alonzoo.pl.tl/Drag-Star.htm Jak wam sie podoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Dość ciekawe, ale ta kiera to nieporozumienie. Powinna być prosta- szeroka, na niziutkich riserach. ładne podnóżki+ dźwignie, ile za to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Kiera niezle wyglada Niestety nie moja robota klienta sam ja przywiózł Ja bym zrobił lepszą ale przyjdzie czas i na to Mojej roboty kiere mozesz zobaczyc w mojej trike Oczywiscie wszystkie detale z nierdzewki a nie zaden chrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Fajno , choć ten tył... wyj**ać naleśnik pasażera i zakładać tylko chwilę przed założeniem pasażerki, ta czacha punishera (czy jak sie to pisze) mało potrzebna-zbędny gażdżet odpustowy. Kiera- trudno , może klientowi chodziło o podwyższenie komfortu, ale co mi sie naprawde podoba to przedni reflektor, większość kombinuje z jakimiś podwójnymi a tu pikna klasyczna forma , ale co ważne mała i to ma sens i kierunki w końcówkach kiery :) Ogólnie Ładny choć czacha mi zalatuje modnym ostatnio dennym stylem emo :P Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 czache uzylem bo mial byc obciety blotnik Jak bys zobaczyl ten motocykl bez czachy to bylo zle po obcieciu wyszlo wysoko i czacha zaslonila crossowe walory zawieszenia :icon_biggrin: Co do reflektora jest bardzo ladny. orginal byl wielki jak wiadro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wiktor strzel mu jeszcze jakieś normalnie wyglądające wydechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 juz nic nie strzele motocykl pojechal do wlasciciela. byl zalozony budzet w ktorym mialem sie wyrobic i sie wyrobilem. Wydechy to powazna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ogólnie git sprzęt. W miarę estetyczny i oddalony od oryginału. Niestety jestem uczulony na obcięte błotnik nad tak wąskim kołem z tyłu. Ale każdy ma inny gust. :biggrin: Ogólnie jest wporzo. :clap: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 niestety przerobka kola w tym motocyklu na szerokie to duze wyzwanie (wał kardana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Przeróbka rzeczywiście delikatna, ale odmieniła tego Drag Stara znacząco. Miałem takiego kiedyś i w oryginalnej wersji jest trochę nudny. Z przodu wygląda bardzo dobrze; kiera i reflektor super. Elementy z nierdzewki też wyglądają ok. :clap: Warto aby właściciel powalczył jeszcze z wydechami i wywalił fotel pasażera - bardzo by pomogło. Motyw czachy widziałem na osłonie chłodnicy: http://picasaweb.google.pl/lh/photo/J2IOz1...feat=directlink i jakby nie było bardzo drogo, to może bym u Ciebie zamówił :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Nie jest drogie ale potrzebny dokladny rysunek kotakt : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Jutro wyjeżdżam na krótki urlop, ale za tydzień wrócę, :smile: to powalczę z rysunkiem i się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quardio Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jak dla mnie super! Na prawdę bardzo mi się podoba ;) Cytuj Społeczność Wrocławskich Motocyklistów - Dołącz do nas! Ciekawostki ze świata 50-tek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Punisher rulez :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi