misiek_pno Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam. mam dziwny problem z licznikiem, przestawiłem go z mil na kilometry (na milach bylo wszystko git) nie jestem pewien czy nie poprzestawialem tez cos innego bo robilem to troszke na czuja ;D wszystko pieknie działa ale do czasu gdy nie przekrocze predkosci 133km/h powyzej juz tylko pokazuje 0km/h. ktoś wie co może być tego przyczyną ?? z góry dziekuje Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) Obiło mi się o uszy że ten typ tak ma Edytowane 27 Lipca 2009 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_pno Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 sory ale nie uznaje czegos takiego jak "ten typ tak ma" od tego jest zeby pokazywał a nie ciągle zero :( jakies pomysly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Może zresetuj to ustrojstwo, tylko najpierw zapisz wszystkie dane. Nie masz serwisówki? tam powinien być opis obsługi licznika, pzdr. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi