Mrówka Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Jak w temacie :bigrazz: Kurtka jak nowa. Założona dosłownie 3 razy, z czego raz przeze mnie... Kupiłam na allegro ale okazała się ciut za mała. Następczyni jest już u mnie w szafie a ta czeka na nową właścicielkę ;) Wymiary: Szerokość w pasie bez rozciągania : 38 cm Długość całkowita bez stójki: 53 cm Długość rękawa od pachy: 46 cm Długość rękawa od ramienia: 61 cm Szerokość pod pachami: 50 cm Protektory wypinane na łokciach, barkach i plecach. Cena: 250 zł do małej negocjacji ;) kurtka Więcej zdjęć na maila :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Moglabys podeslac mi kilka fotek i rozmiar z metki ? : [email protected] Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Moglabys podeslac mi kilka fotek i rozmiar z metki ? : [email protected] Poszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi