GRASS Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jak dojadę, to będę się martwić na miejscu, full czassu jeszcze, ale wstępnie twardo wracam. Jednak znając Was, to cholera wie, jak się popłynie :biggrin: (nie psuj mi postanowienia, przecież jadę Wasze mordy znowu zobaczyć albo poznać :icon_twisted: ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jak się uda to tyż wpadne, Madzia może popłyniemy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jak się uda to tyż wpadne, Madzia może popłyniemy razem? wooow, szykuje się niezła wizytacja. chłopaki. szotujcie i pucujcie kombinezony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jak dojadę, to będę się martwić na miejscu, full czassu jeszcze, ale wstępnie twardo wracam. Jednak znając Was, to cholera wie, jak się popłynie :biggrin: (nie psuj mi postanowienia, przecież jadę Wasze mordy znowu zobaczyć albo poznać :icon_twisted: ) Nie bądź mientka wagina...zostań :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jak się uda to tyż wpadne, Madzia może popłyniemy razem? No to jak z Tobą, to już niemal zdecydowane - jedziemy :D Nie bądź mientka wagina...zostań :biggrin: Będziemy kombinować na miejscu, spontan. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Brawo dziewczyny..dacie rade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 My też damy rade .... prawda? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Brawo dziewczyny..dacie rade :) w razie czego z pewnością są jakieś wolne cele w Cytadeli:D:D W szczególnym wypadku, gdyby były już wszytskie zarezerwowane, mam dla Ciebie Grass bardzo przestrzenna, wygodną szafę w moim zajebistym miszkaniu, mieszczącym się tuż ptrzy trasie toruńskiej :D wypas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ale jak, Gronka, przecież ja nie śpię w nocy, to sama wiesz, ale dzięki, zwłaszcza za szafę, bo w szufladzie byłoby gorzej :bigrazz: Celę to mam, dmuchaną z fortu :biggrin: Poza tym z KingRider sobie dajemy radę w ekstremalnych sytuacjach :cool: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ale jak, Gronka, przecież ja nie śpię w nocy, to sama wiesz, ale dzięki, zwłaszcza za szafę, bo w szufladzie byłoby gorzej :bigrazz: Celę to mam, dmuchaną z fortu :biggrin: Poza tym z KingRider sobie dajemy radę w ekstremalnych sytuacjach :cool: Fuck, zapomniałam... wybacz! Gdyby nie ta gapowatość, zaoferowałabym Ci całodobowy dostęp do internetu, strona główna FM... wtedy pewnie bys się skusiła...a tak to spieprzyłam sprawę! :icon_rolleyes: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Fuck, zapomniałam... wybacz! Gdyby nie ta gapowatość, zaoferowałabym Ci całodobowy dostęp do internetu, strona główna FM... wtedy pewnie bys się skusiła...a tak to spieprzyłam sprawę! :icon_rolleyes: :icon_razz: Nie skusiła by się, tak czuje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 To i ja się bujne. Wszak daleko nie mam. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Tylko zatankujcie do pełna przed wyjazdem :biggrin: Nie oceniaj kogos po wlasnych doswiadczeniach :icon_mrgreen: No to jak z Tobą, to już niemal zdecydowane - jedziemy :D Oj kurcze, bedzie sie dzialo, bedzie ..... :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Nie oceniaj kogos po wlasnych doswiadczeniach :icon_mrgreen: Co Ty wiesz o zabijaniu :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jeszcze oprocz spania w namiocie istnieje opcja noclegu tu: http://szczegoly.pkt.pl/hotel_turystyczno_...435576382f.html Z tym ze jak sie :flesje: to trzeba z buta isc jakies 2 kilometry :banghead: czyli .... trzeba ustalic kto nie pije i rozwozi ludziska :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi