Rocks Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam serdecznie, szukam jakiegoś godnego zastępcy mojego Kawasaki ZZR 600 z 1991 roku. Co polecacie w materii sport-touring dla faceta 190cm wzrostu, 90 kg wagi? motor ma być lekko sportowy, żeby mógł zebać się z miejsca, ale jednak nie chcę wyglądać na nim jak na psie, leżeć na baku i umierać po 200 kilometrach. Cena ok 5-8000zł. Proszę nie mówić, że się za takie pieniądze nie kupi dobrego motocykla, bo za połowę się da. Ewentualnie mówcie co w podobnych pieniądzach, a nóż widelec w totka wygram :) Pozdrawiam serdecznie Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jeśli Ci się dobrze śmiga na ZZR 600, to chyba dobrym pomysłem będzie wersja 1100. Można tym motocyklem ostro śmigać - złożenia przy których trze się owiewkami są chyba i tak wystarczające jak na to moto. Do tego potężny i długowieczny silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ale nie piszesz czy ma byc mocniejszy czy nowszy niz ta zzr ktora masz?. Jezeli nowszy ale nie potrzebujesz mocniejszego sprzeta to np. Thundercat. A jezeli ma byc mocniejszy to jak wyzej zzr 1100 lub tez Thunderace lub suzuki rf 900. Moze tez byc vfr 750 rc 36 II bo za ta kase raczej vfr 800 nie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 http://allegro.pl/item688813757_yamaha_fj_1200_abs.html :) pozdr LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi