llopezor Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Doceniam koledzy wszelkie sugestie. Taurus 61 kupiłem preparat i wszelkie możliwe kostki w ogonie i w okolicach akumulatora potraktowałem tym preparatem - wciąż cisza. Kiedy pisałem pierwsze zdanie do Taurusa i już wszystko miałem wypsikane (zużyłem jeden preparat - nie chciałem żałować czyszcząc wszystkie możliwe styki ale kupiłem 2 na wszelki wypadek wiec jakby co to mam na zapas) to zauważyłem ze nazirro podzielił się radą. Trochę wieżyc w to nie chciałem tym bardziej ze gmerałem przy tych 2 kabelkach i tez je czyściłem . Już miałem pisać ze potrzebuje kolejnych rad bo dalej lipa ale cos mnie tchnęło żeby zobaczyć jak inni sprawdzają te czujniki na jutubach. Wykręciłem zatem tez mój czujnik i wydawał się ok ale postanowiłem ze na krótko zewrę te 2 kabelki i BINGO !!!. Twoja rada nazirro okazała się strzałem w dziesiątkę. Wymontowałem ten czujnik i potraktowałem go tym czyściwem i tez nie chciało od razu zaskoczyć. Na wciśniętym przycisku rozrusznika kilka razy przycisnąłem sprzęgło i wreszcie zaczął normalnie odpalać. Baaaardzo ale to bardzo bardzo dziękuje. Myślę ze poza oczywista lekcją zyskałem również kilka złotych oszczędzając na wizycie u mechanika. Mam nadzieje ze również innym przyda się ta lekcja. Serdecznie pozdrawiam i lewa w górę ! 🙂 Łukasz z Leszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 46 minut temu, llopezor napisał: Wymontowałem ten czujnik i potraktowałem go tym czyściwem i tez nie chciało od razu zaskoczyć. Na wciśniętym przycisku rozrusznika kilka razy przycisnąłem sprzęgło i wreszcie zaczął normalnie odpalać. Ten srodek potrzebuje "troche" czasu dzialania .W niektorych przypadkach efekty widoczne sa juz po np.10min a w niektorych po paru godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Cieszę się, że mogłem pomóc. LWG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi