Martius Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Zawsze jeśli nie macie narzędzi itp. można podjechać do warsztatu gdzie mechanik (np. Ja 8) ) zrobi to szybko i bez komplikacji :-). Pozdrawiam, Paweł :mrgreen: to troche potem - na przednie zawieszenie, wymiany plynow w chlodnicy, w kardanie i ogolne sprawdzenie. Teraz zanim dojade do wasztatu musze troche potoczyc sie po okolicy i przyzwyczaic do nowego moto :flesje: i albo musze dolac oleju albo wymienic samemu a nie wiem ile czasu nawet nie byl wymieniany.Szczeki z tylu juz wymienilem filtr powietrza wyczyscilem ale juz wklad nowy jest gotowy do wymiany, swiece 2 wymienione jeszcze dwie pozostaly.Reszte warsztat - to moj pierwszy czterosuw - a wiec sie nie tykam wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 musze dolac oleju albo wymienic samemu a nie wiem ile czasu nawet nie byl wymieniany.Odpuść sobie śmiganie i szybko wylej ten syf, który masz w silniku. VT bardzo nie lubi takich eksperymentów :flesje: . Szkoda maszyny, a dolewka nie załatwi problemu - no chyba, że ci ne zależy.... (w co wątpię). Nic nie zaoszczędzisz, a do stracenia masz baaaardzo duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 u mnie w instrukcji, zalecaja rozgrzanie silnika.....ale instrukcja ma juz swoje lata :flesje: a wiecie ze niekotorzy jeszcze stosuja selektol??? ciekawe gdzie mozna go qpic.... :flesj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 musze dolac oleju albo wymienic samemu a nie wiem ile czasu nawet nie byl wymieniany.Odpuść sobie śmiganie i szybko wylej ten syf, który masz w silniku. VT bardzo nie lubi takich eksperymentów :flesje: . Szkoda maszyny, a dolewka nie załatwi problemu - no chyba, że ci ne zależy.... (w co wątpię). Nic nie zaoszczędzisz, a do stracenia masz baaaardzo duzo. No wlasnie dlatego chce wymienic sam bo zdaje sobie sprawe co tam moze byc teraz w srodku ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi