matysek Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam ponownie Niewiele wolności mi zostało :banghead: więc niektórym prz\ypominam, innych serdecznie zapraszam na nasz ślub 19.09.2009 o godz.16:00 na glinicach>słowackiego a nastepnie na eskorte do domu weselnego. (miło byłoby gdybyście zrobili alejke przed kosciołem ,lub przynajmniej staneli po 1 stronie i po wujsciu z kosciola zrobili zajebistą przegazówe żeby teściowa ogłuchła i zaniemówiła na jak najdłużej.nie palimy gumy naa terenie kościoła-ale poza nim jak najbardziej mile widziane. chyba nie musze dodawać o przelewie-bo oczywiste! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam ponownie Niewiele wolności mi zostało :banghead: więc niektórym prz\ypominam, innych serdecznie zapraszam na nasz ślub 19.09.2009 o godz.16:00 na glinicach>słowackiego a nastepnie na eskorte do domu weselnego. (miło byłoby gdybyście zrobili alejke przed kosciołem ,lub przynajmniej staneli po 1 stronie i po wujsciu z kosciola zrobili zajebistą przegazówe żeby teściowa ogłuchła i zaniemówiła na jak najdłużej.nie palimy gumy naa terenie kościoła-ale poza nim jak najbardziej mile widziane. chyba nie musze dodawać o przelewie-bo oczywiste! :notworthy: no to trza byc! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 no to trza byc! :eek: sorka matysek nie bedzie mnie w Radomiu :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos87 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Zapowiadam się, będę obecny :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Raczej obecny, a nawet obecni - we dwoje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysek Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 tak jest -już flakoniki odkładam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 tak jest -już flakoniki odkładam :clap: ma być ładna pogoda :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 (edytowane) Nnnnooo jak dla Penego ładna to dla nas pikna :biggrin: Raczej tez zajade bo nigdzie dalej sie nie wybieram w ten weekend. Moze po wszystkim przeprowadzimy jakas zbiorowa degustacje? Czy tradycyjnie kazdy czmychnie do domu i wypije do lustra? :icon_twisted: Jeśli się wyrobie to będę. Muszę śmignąć do Nowego Miasta :icon_razz: :biggrin: Edytowane 19 Września 2009 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosqito Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Ja niestety muszę odpaść, :icon_evil: wyjaśnienie w innym temacie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Widzie że fajnie było żałuje,że nie byłem ale w Kotlinę Kłodzką mnie wywiało. A propozycja Xyla super bardzo mi się podobała, może następnym razem? Kiełbasy dokupić ogień w lesie napalić??? Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysek Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 witam!-wreszcie ogarnąłem temat i moge napisaćcoś od siebie. jako małolat zawsze chciałem coś takiego zrobić lecz chyba nawet w najśmielszych oczekiwaniach nie myślałem ze az tak to wypali. nawet niepotrafie opisać zadowolenia mojego,mojej żonki,ludzi bawiących sie na weselu(nawet tych ciotek co zawsze mówiły - ty debilu po co ci to,kup se trumne do tego).kumple którzy zawsze sie bali moto mówili ze na 2 dzień kupują wski i mam ich uczyć jezdzić.ciągle tylko słyszeliśmy ALE TE MOTORY.....!!! Przed ślubem myślałem -bedzie ich min. 15 a max 40 no i było prawie 40! DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE I WSPANIAŁĄ OPRAWE TEGO WESELA, ZA ODMAWIANIE ZDROWASIEK ZA POGODE,ZA WSPOMNIENIA DO KOŃCA ŻYCIA.-byłem na wielu szpalerkach, lecz inaczej jest robić to dla kogoś a czuć jak to jest robione dla ciebie. stoodent dzieki za filmik-oglądałem go już ze 100 razy. oczywiście jak dostane jakiś materiał zdjęciowy to gdzieś go wrzuce i dam cynka. wielkie dzieki również ludziom od blokady dróg za przemalowanie czerwonego na zielone. GAME OVER jak ja mam chęć teraz polatać-ale łańcuch zerwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Styka nie znasz Ingi? A tak ogólnie to 17 lat temu się ożeniłem :icon_razz: Rudy byłem tylko przez chwilę :biggrin: Edytowane 26 Września 2009 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Fajny Filmik - najlepszego mlodej parze :) własnie jak obejrzalem to mi sie przypomiało 2 ale co do parady: 1 - brak chetnych doi obstawy skrzyżowań - pierwszy raz sie z czymś takim spotkałem 2 - panie młody - jak jedzie parada i motorowiec sie żeni to całe miasto nasze i pie**olic korki, czerwone, pobocza chodniki - parada i mlodzi maja zapie**alac i tyle a inni sie bac na drodze - ale to moze bylo wynikem problemu zauwazonego w punkcie 1 Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 ....i to nie tylko na baniaku :biggrin: aerografem, aerografem :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi