patryk3860 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam Mam pewien problem z motocyklem, objawia się on tak, że po przejechaniu 200m motocykl nagle gaśnie potem muszę odczekać jakiś czas i znowu mogę normalnie jechać przez kolejne 200m i znowu gaśnie tak jakby brakowało mu paliwa. Jak myślicie co może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Zacznij od podstaw czyli na początek zmień świece, jeżeli nie pomoże to wyczyść kranik bo wygląda jak by nie nadążało napływać paliwo, jeżeli dalej lipa to czyszczenie gaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 kranik sprawdzałem, świece też- są ok, dzisiaj sprawdzę gaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ale dystans jest taki sam gdy silnik jest ciepły i zimny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi