Horche Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 dobra :) kiedy pierwsza jazda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 najbliższe 3 tygodnie jestem wyłączony GIPS (mama mnie wykończyła) bo jej motocykl zabrałem na cały dzień :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horche Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 poczekamy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Melduje sie dosiadajacy BMW z W-wy. Jakby ktos byl chetny polatac ekipa po stolicy i okolicy (nawet rym wyszedl) to smialo na PW (do tego dzialu akurat zbyt czesto nie zagladam). A jesli chodzi o przesiadki na inne motocykle, to najpierw myslalem nad SV ale los rzucil mnie w strone F800S (za co jestem mu ogromnie wdzieczny). Niedawno sie zastanawialem co bedzie moim nastepnym moto, ale doszedlem do wniosku, ze ten jest tak idealny ze nie ma sensu go zmieniac. :) Dodam ze to moj pierwszy sprzet i musze powiedziec ze to byl idealny wybor. Pozdr Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi