Michalk Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Tak, tak obowiązkowo......nie przywitałem się jeszcze(chyba) ale już sie zabieram do tego Tak, tak obowiązkowo......nie przywitałem się jeszcze(chyba) ale już sie zabieram do tego Oczywiście jak w weekend nie będzie dłuższej trasy, może ty Karolu lecisz w Bieszczady w sobotę ok 15h, powrót w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja też prawdopodobnie wpadnę! :bigrazz: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Trzeba chry wypucować i sie zameldować. Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Trzeba chry wypucować i sie zameldować. Znaczy się co wypucować :icon_eek: jajka :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deyta Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 violka juz wypucowana i potwierdza swoja gotowośc :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 O której i gdzie się spotykamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuja Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 wybiera sie ktos z warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 O której i gdzie się spotykamy ? Ja prawdopodobnie będę przed ta 18 30 juz na miejscu, żeby zablokować miejsca parkingowe przed samym kościołem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 nie trafia Was szlag czasem przez tę pogodę??? wiecie, że od początku wiosny nie było słonecznego weekendu :banghead: może by jakiś bojkot zrobić, zablokować miasto, jeździć w kółko po rondach albo coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos87 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Możeby tak o 18.00 na parkingu przy OBI , 18.15 przejazd pod kościół :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Będę na parkingu przy Fregacie o 18:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Nooo... parada lux... kilka fotek tu... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 mam nadzieje, że więcej fotek zobaczymy :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGGGrzes Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Ja miałem przyjemność i zaszczyt być kamerzystą na tym ślubie i weselu. Oglądałem dziś fragmenty materiału i możecie mi wierzyć wyszło rewelacyjnie aby nie powiedzieć zajebiście. Kto był to widział, że byłem wszędzie i prawie tak szybki jak motocykl. Bardzo dziękuję za współprace i mam nadzieje, że wszyscy będziecie mieli okazję zobaczyć zmontowany film. Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Ja miałem przyjemność i zaszczyt być kamerzystą na tym ślubie i weselu. Oglądałem dziś fragmenty materiału i możecie mi wierzyć wyszło rewelacyjnie aby nie powiedzieć zajebiście. Kto był to widział, że byłem wszędzie i prawie tak szybki jak motocykl. Bardzo dziękuję za współprace i mam nadzieje, że wszyscy będziecie mieli okazję zobaczyć zmontowany film. Grzesiek Brzmi jak reklama :icon_mrgreen: Mnie nie było , więc chętnie film zobacze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi