janciownik Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam, moj przyjaciel 25 lipca ma ślub - motorak pełną mordą jakich mało, był u mnie świadkiem, wszystkich chętnych zapraszam na paradę - msza o o 18 30 w kościele na Słowackiego na glinicach, staropolskim zwyczajem flacha na moto przewidziana :D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 obecny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 jak dożyję-jestem :buttrock: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Tutaj muszę być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Może i ja wyrwe sie z roboty :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 byłem na ślubie Jancia, to i bedę na ślubie jego świadka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 No Janciu sie wie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kampong_Chhnang Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 jeżeli czas pozwoli ;), i nowa twarz będzie mile widziana to i Ja może dam rade :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos87 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Dołączam do ekipy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bunny Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Postaram się :) i może kumpli wyciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPI220 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Postaram sie byc i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysek Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 tez sie postaram jesli nie bedzie padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam, moj przyjaciel 25 lipca ma ślub - motorak pełną mordą jakich mało, był u mnie świadkiem, wszystkich chętnych zapraszam na paradę - msza o o 18 30 w kościele na Słowackiego na glinicach, staropolskim zwyczajem flacha na moto przewidziana :D Pozdr a to nie jest czasem ślub Michała Z. i Karoliny (GSXR)? Z resztą kogo by nie był to trzeba chłopakowi zrobić "kondukt" Do zobaczenia więc! :cool: Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 To jest ten ślub - dlatego trzeba być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) na 90% :crossy: Edytowane 14 Lipca 2009 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi