galaxy2dohc Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 witam w szystkich motocyklistów ostatnio nabyłem intrudera 1400 imam pytanie czy lać 95 czy 98 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 ja do kilo fazera leję PB 95 i jeździ a tankuję na lukoil, zdarza mi się nalać też PB 98 ale sporadycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Lej co Ci się podoba. Byle by nie ropę :biggrin: Nie ma wymagań co do ilości oktanów, możesz lać nawet V-Power Racing co może tylko poprawić spalanie mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 temu silnikowi jest wszystko jedno co wlejesz. Mozesz wlac v-powera 100 a on i tak nie poczuje roznicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 temu silnikowi jest wszystko jedno co wlejesz. Mozesz wlac v-powera 100 a on i tak nie poczuje roznicy... Ja myślę, że nawet inny silnik zbytnio tego nie odczuje... Lałem do swojego Bladego jakiś czas i szczerze mówiąc nic, a nic nie czułem różnicy w jeźdźie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi