razzor Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam, chciałbym się zapytać co można zmienić w 80-tce żeby motocykl miał większą moc? Myślałem o wymianie silnika, ale z tego co poczytałem na forum to nie jest zbyt mądry pomysł... Jakiś tłumik, filtr powietrza? Co można jeszcze? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinAlucard Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Możesz założyć większy gaźnik, stożek też, ale ja mam i jakieś ogrmonej różnicy w mocy nie widzę. :icon_eek: Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 przedewszystkim sportowy układ wydechowy, najwięcej da bo to 2T dopiero później się myśli o gaźniku , o stożku z terenowym motocyklu zapomnij Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi