kristoferson Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witajcie koledzy,mam taki problem w swojej DRZ a mianowicie:przy normalnej jeżdzie wszystko jest w porządku, ale kiedy mocno odkręce gaz i pojadę dłuższą chwilę to moto gaśnie jakby z braku paliwa, wystarczy chwilę postać i daje się już odpalić.Według mnie na linii zbiornik-gażnik wszystko jest w porządku,ale nie wiem czy może sam gaznik może być tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 też tak mam wtedy przełączam na rezerwę i jadę do najbliższej stacji paliw jakiejkolwiek marki, tankuję etylinę E95 przełączam kranik na ON i jadę dalej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoferson Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Cha cha-ale śmieszne!też bym tak chciał ale to nie to, bo ostatnio jak mi to zrobił miałem pełen bak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 sprawdź odpowietrzenie w korku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoferson Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ciekawe spostrzeżenie kolego,jak tylko znajdę czas to go sprawdzę i powiem co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoferson Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Z tym korkiem to niewypał,zdjąłem wężyk z krućca gaznika włożyłem do kanistra i paliwo lało się jak się patrzy! uleciało z 1,5 litra nie wiadomo kiedy,wnioskuję że przyczyny należy szukać w gażniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Jak ci zgasnie to odkrec srube spustowa komory plywakowej i zobacz czy jakies paliwo zleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoferson Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Dziś mi się nie zająknął,a tak z innej beczki-wszyscy piszą wyregulować gażnik,tylko że nigdzie nie mogę znaleść informacji na ten temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 To nie sprawa regulacji tylko oczyszczenia gaznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi