andre Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) 1 Witam mam problemy z CBR...Gdy ja odpale to chodzi rowno nic nie puka nic nie stuka...gdy dodam gazu nagle to obroty ida w gore do pewnoego momentu jest zamul taka zawiecha chodzby silnik nie umial wbic wyzszych obrotow i potem jakos sie przebija i wchodzi na pelne obroty..Mysle ze trzeba by wyregulowac i wyczyscic gazniki i ustawic luzy zaworowe...Mam racje ?? ( moto ma nowe swiece ) Ile moze kosztowac synchro gaznikow i ustawienie luzów zaworowych ...w salonie Yamaha.. ?? 2 I problemik z "kostką" z rozrusznika...przekrece kluczyk wszystko dziala tylko nie moge go palic z konsoli kierownicy tylko na " zwarcie " co utrudnia mi zycie bo musze miec sciagniete plastiki z tylu...Z rozrusznika idzie kabel ktory się laczy w taka kostke ja tej kostki nie mam .Kostka ma za zadanie polaczyc styki gdy naciskam w konsoli guzik i puscic gdy puszczam guzik :)) nie mam jej wiec musze samemu przykladac rozrusznik do jakiejs cewki...( nie znam sie na elektryce ) Wiecie jakm ta kostka profesjonalnie sie nazywa ?? Bo szukalem na allegro i nie umie znalezc.... Edytowane 5 Lipca 2009 przez andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 1 Witam mam problemy z CBR...Gdy ja odpale to chodzi rowno nic nie puka nic nie stuka...gdy dodam gazu nagle to obroty ida w gore do pewnoego momentu jest zamul taka zawiecha chodzby silnik nie umial wbic wyzszych obrotow i potem jakos sie przebija i wchodzi na pelne obroty..Mysle ze trzeba by wyregulowac i wyczyscic gazniki i ustawic luzy zaworowe...Mam racje ?? ( moto ma nowe swiece ) Ile moze kosztowac synchro gaznikow i ustawienie luzów zaworowych ...w salonie Yamaha.. ?? 2 I problemik z "kostką" z rozrusznika...przekrece kluczyk wszystko dziala tylko nie moge go palic z konsoli kierownicy tylko na " zwarcie " co utrudnia mi zycie bo musze miec sciagniete plastiki z tylu...Z rozrusznika idzie kabel ktory się laczy w taka kostke ja tej kostki nie mam .Kostka ma za zadanie polaczyc styki gdy naciskam w konsoli guzik i puscic gdy puszczam guzik :)) nie mam jej wiec musze samemu przykladac rozrusznik do jakiejs cewki...( nie znam sie na elektryce ) Wiecie jakm ta kostka profesjonalnie sie nazywa ?? Bo szukalem na allegro i nie umie znalezc.... "PRZEKAŹNIK ROZRUSZNIKA" Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Dzieki... Ale i tak znalazlem takiego pod inną nazwą stycznik automat rozruchu :)) Dzieki Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi