Vector Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ma ktoś doświadczenie w zmianie wskazań prędkościomierza z mil na km w modelu RC51 ? Czy licznik przebiegu również idzie zmienić w prosty sposób ? Tylko proszę Cię, nie mów, że to maszyna w stylu tej ostatniej? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nie no Panowie....było blisko a nawet bardzo. Mało bym się nie naciął. Częściowo otwarliście mi oczy. Przy zakupie ze stanów miałem mieć wszystkie koszty wraz z przywozem na poziomie 3000-4000zł. Okazało się że jak chciałem podpisać umowę to zrobiło się z tej kwoty 12 000 :eek: Ja się już wyleczyłem z motocykla z USA. Mam dość czuwania i sprawdzania na każdym etapie czy ktoś Cię nie robi w bambuko. Czekam Cierpliwie z kasą w gotowości na nasze Polskie "okazje" Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Cofam, miałes w podpisie wiec myslałem ze juz kupiłeś. Tak to jest, trzeba szukac, spradzac, szukać, sprawdzac..... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Czekam Cierpliwie z kasą w gotowości na nasze Polskie "okazje" No jak okazja to nawet u nas nic dobrego nie wyrwiesz. Za dobre moto trzeba dobrze zapłacić :wink: Musisz się zdecydować czego szukasz, moto do roboty czy moto w stanie, hmmm, ładnym? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 $ stracil na wartosci wypadalo by sciagnac cos z hameryki , tyle ze za bezwypadkowe egzeplarze chca min 5000$ :lapad: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 $ stracil na wartosci wypadalo by sciagnac cos z hameryki , tyle ze za bezwypadkowe egzeplarze chca min 5000$ :lapad: To by wyszła nieralna cena :rolleyes: W polandzie można dostać SP2 do 30 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) Pośrednik Polski zarabia minimum 3000zł za dokonanie formalności przy sprowadzeniu sprząta z USA. NA motocyklu w roczniku do 2003r to lekka przesada. A gdzie jeszce ok 10000zł opłat wraz z transportem Ja chce kupić motocykl niszowy bo jednoznacznie takim nazwiemy VTR SP2 czy Aprilie RSV1000R Honda co prawda jest dość droga ale przyzwoitą Aprilie można nabyć już od 16000zł. Sprzedający zdają sobie sprawę iż z takimi motocyklami zwyczajnie będą się bujać jeśli cena nie będzie okazyjna a stan idealny. Dokładnie tak samo będzie ze mną jak będę próbował w przyszłości sprzedać taki wynalazek a zwłaszcza RSV. Zerknijcie na to : http://www.allegro.pl/item684277350_aprili...an_idealny.html Dzwoniłem dziś - poszła za 17000zł. Czyż nie jest piękna ? Czyż motocykl z 2005roku w tej cenie to nie jest dobry zakup ? Pytam się maniaków Vłek :-) Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 To nie Honda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 P.s W drodze do Giżycka koledze z takiej odkręcił się zacisk z przodu. :biggrin: Tylko zacisk? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 P.s W drodze do Giżycka koledze z takiej odkręcił się zacisk z przodu. :biggrin: bo trzeba na kleju srubki wkrecac albo zabezpieczyc spinkami lub innymi wynalazkami :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Albo kupić Honde xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi