brt3 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam.Przeprowadziłem sie z Chopper-cruiser do Was;))) Mam pragnienie zmienić wydech na głośniejszy ale z racji mojego laictwa niewiem co do czego. Na alle.. są same końcówki.A skąd wziąć rure łączącą? I co zrobić z Lambdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja mam puszkę z dolotem do F4. Nie jestem pewien czy do wtryskowców też będzie pasowała ale wydaje mi się że to praktycznie ta sama konstrukcja, jedynie czacha jest inna. Tył w każdym razie wygląda tak samo. Co do sondy lambda to ona jest chyba gdzieś w kolektorach a nie w dolocie ale tu znowu musiałby się wypowiedzieć ktoś bardziej kumaty. Pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Właśnie Lambda jest tuż za kolektorami.Już w dolocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi