Monster Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam! Na najbliższym moto-bazarze w Łodzi zamierzam kupić jakieś tekstylne ciuchy tylko jaką firmę polecacie do takiego limitu cenowego? Myślałem nad Buse, za przyzwoitą cenę podobno dobra jakość, ale może jest jeszcze coś innego godnego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 sugeruję poczytać - akurat była dość sensowna dyskusja - i jeszcze kilkadziesiąt podobnych wątków, czasami rozbitych na zapytania o spodnie i kurtki osobno - wyszukiwarka jest po prawej w górnym pasku narzędzi jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Zapeniam, że szukałem.. większość postów traktuje jednak o cichach za min. 2500-3000zł a modeli kurtek wymienionych w wątku powyżej już raczej ciężko dostać... albo znowu są to sumy, które jak na razie nie wchodzą dla mnie w grę. Dlatego zapytałem, ale jak źle to można usunąć. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi