Arcer Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Sprzedam kask HJC AC-11, rozmiar M (57-58), w czarnym metaliku. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=675983549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) Obwód mierzymy ok 1,5cm nad brwiami, zgadza się? Kask mi się podoba, najprawdopodobniej zalicytuje na aukcji, pytanie tylko czy się będzie nadawał. Zmierzyłam sobie łepetynę i wyszło 57,5-58 - będzie ok? Edytowane 2 Lipca 2009 przez Mrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Mierzyłem dokładnie na tej samej wysokości co Ty i było git majonez. Przepraszam tylko, że piszę teraz, gdy już kask sprzedałem, ale taka informacja zawsze się może przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi