Skocz do zawartości

grossglockner

Robas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Grossglockner dziś http://img11.imageshack.us/img11/5643/grossglockner.jpg :):)

W planach mam wyjazd ok 1 sierpnia. Jeśli będzie taka pogoda pomyślę nad przejechaniem na Włoską stronę w cieplejsze okolice.

Cortina d'Ampezzo :) Za Cortiną polecam wjazd na Passo di Fedaia, nie wiem czy trasa nie jest lepsza niż sam Grossglockner.

dopiero wrocilem z cortiny i obok marmolade(ale autkiem)widoki i kanty-jest tego.grossglokner jest fajne ale tam to pomylka,na zjechanie tego wszystkiego to z 3 dni muszisz miec --WARTO POJECHAC TAM-POLECAM

Daj spokój Zbycho z prognozami- jedź a później bedziesz się martwił czy bedzie coś widać czy nie :smile:

Pogoda w Alpach jest tak zmienna, że przez godz. z deszczowej może się przejaśnić i bedzie super widoczność :smile: ale też odwrotnie :evil: więc nigdy nie wiesz na jaką trafisz....

Poza tym jak coś to pojedziesz jeszcze raz :icon_mrgreen:

Traska jest suuuuper i choć wjazd nie tani (rok temu chyba 15-18E) to widoki i winkle są zaj....te- ja byłem rok temu i moge powiedzieć, że jest to raj dla motocyklistów i nie tylko na sloganach reklamowych...

jak ktos chce adres do kolegi siejest www.austria-holidays.eu .pensjonat no i kopalnia wiedzy o tamtym regionie

wylatujemy dokladnie 3 sierpnia w poniedzialek. za dwa dni planujemy byc na Grossgloknerze. Pozniej ciekawe przelecze i wodospady. Wracamy 15 go musimy byc w wawie. Wiecej info w poscie "Alpy sierpien 2009". pozdrowka!

Edytowane przez radeusz

• 2 lata później...