andi at Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Grossglockner dziś http://img11.imageshack.us/img11/5643/grossglockner.jpg :):) W planach mam wyjazd ok 1 sierpnia. Jeśli będzie taka pogoda pomyślę nad przejechaniem na Włoską stronę w cieplejsze okolice. Cortina d'Ampezzo :) Za Cortiną polecam wjazd na Passo di Fedaia, nie wiem czy trasa nie jest lepsza niż sam Grossglockner. dopiero wrocilem z cortiny i obok marmolade(ale autkiem)widoki i kanty-jest tego.grossglokner jest fajne ale tam to pomylka,na zjechanie tego wszystkiego to z 3 dni muszisz miec --WARTO POJECHAC TAM-POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebavfr Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Byłej już dwa razy jest zajebiście ale jak jechać to tylko wtedy kiedy jest sucho, najlepiej rozbić się gdzieś przed i całą drogę zaliczyć na lekko bez żadnych tobołków. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi at Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Daj spokój Zbycho z prognozami- jedź a później bedziesz się martwił czy bedzie coś widać czy nie :smile: Pogoda w Alpach jest tak zmienna, że przez godz. z deszczowej może się przejaśnić i bedzie super widoczność :smile: ale też odwrotnie :evil: więc nigdy nie wiesz na jaką trafisz.... Poza tym jak coś to pojedziesz jeszcze raz :icon_mrgreen: Traska jest suuuuper i choć wjazd nie tani (rok temu chyba 15-18E) to widoki i winkle są zaj....te- ja byłem rok temu i moge powiedzieć, że jest to raj dla motocyklistów i nie tylko na sloganach reklamowych... jak ktos chce adres do kolegi siejest www.austria-holidays.eu .pensjonat no i kopalnia wiedzy o tamtym regionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeusz Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) wylatujemy dokladnie 3 sierpnia w poniedzialek. za dwa dni planujemy byc na Grossgloknerze. Pozniej ciekawe przelecze i wodospady. Wracamy 15 go musimy byc w wawie. Wiecej info w poscie "Alpy sierpien 2009". pozdrowka! Edytowane 26 Lipca 2009 przez radeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi