marekbuli Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam. Mam taki mały problem z motocyklem. Gaśnie bez wyraźnej przyczyny, czy ciepły czy zimny, a po jakims czasie normalnie odpala.Nieraz jechałem gdzieś tam nawet 200-300 km i nic a nieraz to co 50 czy 30 km i gasł Podmieniłem moduł mysląc że to on broi ale jednak moduł jest dobry. Może ktoś miał taki problem gdzie szukac przyczyny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Moze czujnik kosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 dalsze oględziny wykazały że moto zawsze było odpalane bez ssania, a teraz przy włączeniu ssania od razu przestaje palic na lewy garnek Prosze o jakieś mądre rady bo przecież ten silnik to i w gpz i w kle i w wielu innych modelach był stosowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Gasnie Ci stopniowo, ze spada z obrotow i gasnie, czy tak jakby ktos zaplon wylaczyl? Jesli odpala bez ssania to znaczy ze za bogata mieszanke masz. Dlatego po wlaczeniu ssania moze zalewac. Sprawdz kolor swiecy, zapewne bedzie czarny. Gazniki wyjmij przeczysc, sprawdz czy zaworek iglicowy trzyma. Przedmuchaj wszystkie swiece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi