Skocz do zawartości

Czy warto - aerograf

Rekomendowane odpowiedzi

Witka - mam pytanko czy warto kupic aerograf? Chodzi mi o to zeby pozniej sie zarejestrowac i za kaske malowac pojazdy. Jezeli tak to podaje linka ktory sobie upatrzylem "na poczatek" bo kaski za duzo nie mam.

http://www.mar.sklep.pl/php/pokaz.php?pid=170

Jezeli macie jakies inne na oku i w granicach 500zl to dawajcie ;)

Czesc

Jeżeli masz takie zdolności do malowania i lubisz to robic to czemu nie!!

W biznesie jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz czy warto!!

Chociaż przeglądając Giełdę Motocyklową natkniesz sie na dużo ogłoszeń typu: "artystyczne malowanie pojazdów".

Pozdrowiena

• 3 tygodnie później...

Hej!!

Kupując Aerograf musisz zwrucic uwage na dzysze jakie on posiada (czyli załużmy np.: jaki będzie najmniejszy strumień) bo jak 5mm to efektownie to nie będzie wychodziło... . Musisz zwrucić uwagę właśnie na to.

Dowiedz się jakie parametry posiada ten aerograf.

Pozdrawiam :)

• 2 lata później...

a ja bym proponował Wam zgłosić sie do Wild , Gośka maluje i to nieźle , pewnie doradzi. No chyba , że przyszłej konkurencji sie wystraszy :eek: Pozdro :icon_mrgreen:

Edytowane przez RudyXJ

Siemka !

moj ojczulek zrobil mi juz komprespr - ze starej sprezarki od lodowki. Praktyczne jeszcze tylko rolki trzeba przymocowac. W lecie pojade go sobie odebrac i na przyszly sezon ( przez zime ) polakieruje sobie pare rzeczy, zwlaszcza helm pod moja " K ".

Wszystkiego mozna sie nauczyc rowniez samemu. Trwa to znacznie dluzej , kosztuje wiecej wysilku, ale za to efekt i satysfakcja 5 x wieksza.

:)

ks-rider ... jesteś niekonsekwentny w swoich wypowiedziach :icon_mrgreen: w innym temacie mowiles, ze nie wszystkiego mozna nauczyc sie samemu, podajac przyklad kolegi, ktory sam uczyl sie jezyka angielskiego ;p

kilu bez wątpienia, żeby zarobić będziesz musiał robić to dobrze. Zeby robić to dobrze musisz mieć pewną smykałkę w tym kierunku, jednak, zeby się przekonać jak Ci będzie szło niestety musisz kupić taki sprzęt i popróbować. Chyba, że uda Ci się gdzieś znaleźć pracę i przyuczyć się tego w jakimś zakładzie, zazwyczaj w studiach tatuażu mają takie rzeczy. Idź, popytaj, powiedz, że bardzo cie to interesuje, u nich się nauczysz a potem kupisz sobie taki sprzęt i bedziesz robił na własne konto. I jestem pewien, że znajdziesz wiele więcej szczegółowych informacji o tym zajeciu i o sprzęcie na specjalistycznych forach, google nie boli :crossy:

Edytowane przez Groszek

ks-rider ... jesteś niekonsekwentny w swoich wypowiedziach :banghead: w innym temacie mowiles, ze nie wszystkiego mozna nauczyc sie samemu, podajac przyklad kolegi, ktory sam uczyl sie jezyka angielskiego ;p

kilu bez wątpienia, żeby zarobić będziesz musiał robić to dobrze. Zeby robić to dobrze musisz mieć pewną smykałkę w tym kierunku, jednak, zeby się przekonać jak Ci będzie szło niestety musisz kupić taki sprzęt i popróbować. Chyba, że uda Ci się gdzieś znaleźć pracę i przyuczyć się tego w jakimś zakładzie, zazwyczaj w studiach tatuażu mają takie rzeczy. Idź, popytaj, powiedz, że bardzo cie to interesuje, u nich się nauczysz a potem kupisz sobie taki sprzęt i bedziesz robił na własne konto. I jestem pewien, że znajdziesz wiele więcej szczegółowych informacji o tym zajeciu i o sprzęcie na specjalistycznych forach, google nie boli :(

tak jak sam zauwazyles wypowiedzialem sie , ze nie wszystkiego mozna nauczyc sie samemu. Osobiscie sam nauczylem sie wlasnie rysunku i robie to prawie albo tak samo jak fotografia czarno biala technika olowka.

Groszek widocznie KS doszedl do wniosku ze juz nikt nie czyta jego wypocin :bigrazz:

Kolego przeczytaj najpierw swoje wypociny, Ciekawy jestem czy myslales nad tekstem ktory zamiesciles w poscie wyzej cale 3'20'' ( roznica czasowa miedzy Twoim a moim postem ). Poc sie wiec dalej i napisz moze cos sensownego wnoszacego do sprawy. Jak nie wiesz to poszukaj w innym rozdziale.

:banghead:

tak jak sam zauwazyles wypowiedzialem sie , ze nie wszystkiego mozna nauczyc sie samemu. Osobiscie sam nauczylem sie wlasnie rysunku i robie to prawie albo tak samo jak fotografia czarno biala technika olowka.

Kolego przeczytaj najpierw swoje wypociny, Ciekawy jestem czy myslales nad tekstem ktory zamiesciles w poscie wyzej cale 3'20'' ( roznica czasowa miedzy Twoim a moim postem ). Poc sie wiec dalej i napisz moze cos sensownego wnoszacego do sprawy. Jak nie wiesz to poszukaj w innym rozdziale.

:crossy:

Odnosze wrażenie , ze komuś żal dupe ściska, ze inny chce sobie kupić jakiś gadżet i sie troche pobawić... :banghead:

Co z wami Chooopaki ? Tatuś sianka wyłożyć nie chce na następną zabawke bo uważa , ze nie będzie pożytku to "jedziecie" KS-owi , ze jemu też sie nie przyda ?? ;) Pozdro , kulturki i odrobine wiecej ogłady życze ;)

Odnosze wrażenie , ze komuś żal dupe ściska, ze inny chce sobie kupić jakiś gadżet i sie troche pobawić... :icon_biggrin:

Co z wami Chooopaki ? Tatuś sianka wyłożyć nie chce na następną zabawke bo uważa , ze nie będzie pożytku to "jedziecie" KS-owi , ze jemu też sie nie przyda ?? :icon_biggrin: Pozdro , kulturki i odrobine wiecej ogłady życze ;)

RudyXJ , spokojnie nie przejmuj sie, ja tego tez nie robie. Malolaty moga sobie popisac, a ja jak zauwazyles i tak robie to co uwazam za stosowne.

Daj chlopakom szanse osmieszenia sie !

:icon_razz: