JACKSON Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Wtam!! Jestem posiadeczem hondy vf 750 sabre i nie moge dojść do ładu z zawieszeniem,a mianowicie nie wiem ile płynu wlać w przednie lagi i nastepnie jakie ciśnienie powietrza do nich dobić!!!!Mam też problem z tylnim amorem,gdyż aby do niego zalać płyn nalezy prawdopodobnie go zdemontować!!!???I znów pytanie ile czego????Jeśli ktoś jest posiadaczem tego moto i uporał sie z tym problemem to proszę o pomoc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wartości cisnień znajdziesz bez problemu na necie, wystarczy wyguglać. Podobnie jak ilośc płynu w lagach (np. http://chudzikj.republika.pl/VF750S.htm ) . Tylny amor - o ile dobrze pamiętam - jest nierozbieralny i płynu się nie wymienia. Wszystkie wartości cisnień są podane na naklejkach na motocyklu (na zbiorniku paliwa, pod lewą pokrywą schowka i na osłonie kardana). Uwaga - z doswiadczenia wiem że Sabra jest bardzo czuła na ciśnienia w zawieszeniu, zwłaszcza z przodu gdzie wartości ciśnień są niskie i trudno je ustawić (nie ma wyrównania cisnienia pomiedzy lagami). Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi