przemoXX Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 W sobotę 27.06.2009. o godz. 18.30 w kościele przy ulicy Piotra Skargi, kolega Radek ma zamiar powiedzieć sakramentalne "TAK". Żeby mu dodać odwagi i uatrakcyjnić tą uroczystość byłoby miło poryczeć silnikami i popalić gumę starym zwyczajem! Flaszka na każdy motocykl oczywiście przewidziana, może nawet jakieś ciasto bo to kolega z branży cukierniczej :biggrin: P.S. Szczególnie poszukiwany jest ochotnik do palenia gumy, dla nieg 2 flaszki (mój XX raczej do tego się nie nadaje) Pozdrawiam i zapraszam w imieniu Radka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Akcja odwołana!!! Sorki, że w ogóle zaczynałem ten temat, ale okazało się że młodzi jadą do ślubu zabytkowym autkiem i mile widziane są choppery, ścigacze itp podobnież im nie pasują. Więc mnie tam na pewno nie będzie! Jeszcze raz przepraszam za rozpoczęcie tego tematu, jeśli ktoś ma choppera i chwilę czasu w sobotę to niech jedzie - flacha ma być! Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 no to się ciesze nawet że nie pojadę - nienawidzę dzielenia ludzi po motocyklach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 no to się ciesze nawet że nie pojadę - nienawidzę dzielenia ludzi po motocyklach :/ :evil: dyskryminacja jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 i jak sie parada udała - czopki dopisaly ?? bo ja jakos nie slyszalem zadnego moto w sobote na idalinie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 i jak sie parada udała - czopki dopisaly ?? bo ja jakos nie slyszalem zadnego moto w sobote na idalinie ;) Podobnież jechali starodawną limuzyną z której wydobywały się jakieś weselne przygrywki, niezakłócone żadnymi rykami motocyklowych silników! Cicha, spokojna atmosfera, na własne życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deyta Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 no to s r a ł ich pies :crossy: bałem sie ze moja violka tez nie bedzie pasowała :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi